Algemeen

Beyoncé - Heat, mijn review

Beyoncé is natuurlijk één van de grootste sterren van de afgelopen jaren, niet alleen is het een geweldige zangeres, danseres en ook actrice, ook als mode-ontwerpster timmert ze aan de weg. En waar ben je nu al artiest zonder eigen parfum??? Nergens! En dus bracht ook Beyoncé haar eerste, eigen parfums uit, Heat. Gebaseerd op haar zelf, is dit een parfum vol zelfvertrouwen, stijl, karakter en sexappeal, Beyoncé in a bottle! Lees even verder voor mijn review en meer informatie over de geur..... De geur is afgelopen zomer op grootse wijze geïntroduceerd tijdens een waanzinnige launch-party in New York, iets wat mij niet bepaald vervelend lijkt om zo''n event bij te wonen. Volgende keer dan maar Beyoncé? *wink* Laat ik eens beginnen met Beyoncé te laten uitleggen waarom ze voor deze geur heeft gekozen:

Mijn parfum is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. De geur laat je sidderen van opwinding en trekt je aandacht. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Ik heb dit parfum gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn om te begeren en te worden begeerd.

De verpakking van de geur is direct een opvallende, want veel rood met zwarte verpakkingen staan er niet in de drogist of parfumerie, hij valt dus behoorlijk op. Natuurlijk passen die kleuren perfect bij de naam van de geur, Heat! De parfum is verpakt in een glazen flacon, die lekker rond begint en smal uitloopt, hebben ze daar misschien Beyoncé''s Bootylicious Body voor gebruikt ter inspiratie? Let ook op de bovenkant van de dop, met daarin de letter "B". De naam van de geur komt weer terug in de kleur van het glas, het lijkt alsof er een vuurtje smeult binnenin het parfum! De geur is als volgt opgebouwd:

  • top : rode vanille orchidee, magnolia, neroli en roze perzik
  • hart : kamperfoelienectar, bitterkoekjes en muskus
  • basis : reuzenpijnboom, tonkabonen en amber

De geur is direct na het opbrengen enorm zoet, ik ruik zeker perzik en magnolia, de neroli (één van mijn meest favoriete parfum ingrediënten) ruikt ik, jammer genoeg, wat minder. De muskus uit het hart komt direct erg nadrukkelijk naar boven en blijft eigenlijk de boventoon voeren. Een behoorlijk warm en sensueel parfum is Heat, met wat zoet fruit op de achtergrond. De geur blijft enorm lang aanwezig, qua parfumolie is de geur goed in verhouding, geen last van vervliegende parfums met Heat (maar het is dan ook een eau de parfum)! Nu moet ik heel eerlijk zeggen, dat dit soort zoete, extreem sensuele geuren niet mijn voorkeur hebben, maar dat is natuurlijk heel erg persoonlijk. Het is wel een heel opvallend en aanwezig parfum, ook daar moet je van houden, al vind ik dat eigenlijk niet zo''n probleem. Ben je fan van Beyoncé, hou je van opvallende zoete parfums en wil je niet teveel uitgeven voor een nieuw geurtje? Dan is Heat van Beyoncé misschien een goede keuze! Heat wordt ook uitgebracht in een complete range producten, je vind de producten van Heat bij verschillende drogisterijen, parfumerieën en warenhuizen, dit zijn de prijzen:

  • eau de parfum 15 ml EUR 16,00
  • eau de parfum 30 ml EUR 26,00
  • eau de parfum 50 ml EUR 36,00
  • Shower gel 200  ml EUR 12,50
  • Body lotion 200 ml EUR 12,50
  • Deodorant 150 ml EUR 12,50

Hebben jullie Heat al geroken? Of misschien zelfs al gekocht? Laat dan zeker even weten wat je ervan vind! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top