Reviews

Perfume anyone? My stash.....

Belofte maakt schuld!! Vandaag meldde ik op Twitter dat ik foto''s ging maken van mijn stash en wilde beginnen met mijn parfums, mijn parfum stash dus! Ik heb direct maar een kleine wedstrijd aan gekoppeld en de inzendingen stroomden binnen! Inmiddels heb ik mijn flessen geteld en niemand had het goed geraden, helaas, maar er was wel iemand heel dichtbij, ik zal de winnaar een berichtje van via Twitter sturen, natuurlijk zal ik een leuk prijsje aan haar sturen! Kijken jullie even mee naar mijn stash! *wink*.....

 

Het grootste deel van mijn parfums staat op mijn kantoor/make-up zolder, die dringend uit zijn jasje groeit trouwens. Ik ga dan ook binnenkort weer eens langs Ikea om wat nieuwe kasten in te slaan....dat is toch de beste oplossing, want stel je voor dat ik minder make-up, parfums of skincare zou hebben??? Wat zou ik moeten? Anyway, in die kast beslaat mijn parfumstash maar 3 plankjes, een ander deel van mijn (wat oudere en minder vaak gebruikte) parfums bewaar ik in een andere kast. Voor de kast zien je vervolgens een aantal parfums staan die nog gereviewed gaan worden, die hebben nog geen plaatsje gevonden.

Ik heb niet alle namen erbij gezet, dat was echt teveel werk om voor elkaar te krijgen in een middagje! Misschien zal ik ooit nog eens alle parfums uit hun doosjes fotograveren op een regenachtige dag, waarbij is dan wel de namen netjes zal vermelden. Mocht je nieuwsgierig zijn naar een parfum, vraag het mij gerust in de comments! En ik weet niet of het tellen lukt, maar het zijn er om precies te zijn 104!!! Ik heb hiervoor alle "normale" flesjes meegeteld, dus geen proefflesjes op samples, die ik weleens krijg. Tja....what can I say.... Nou ja, dat ik er nog één gevonden heb, toen ik daarnet nog even goed zocht, de nieuwe Eau de toilette van DKNY Be Delicious, een heerlijke frisse versie van de bekende geur! Het enige juiste antwoord is dan ook 105!!!!

Hieronder nog even foto''s van de overige spulletjes die in de kast liggen, wat producten van Chanel, Bobbi Brown en nog wat lakjes!

Vertel nu eens heeeeel eerlijk....hoeveel parfummetjes hebben jullie in jullie stash? En beter nog, wat is jullie favoriet? Laat het mij weten en zoals je weet kun je vragen stellen via de comments!

Deel dit artikel
Back to top