Algemeen

Chanel Soho collection

Wat kan ik toch af en toe "jaloers" zijn op vrouwen die in New York wonen! Zeker omdat het over een kleine 2 weken New York Fashion Week is en dan is er natuurlijk bijzonder veel te doen op het gebied van fashion. Maar er is meer, op 10 september zal ook de vernieuwe Chanel boutique in de wijk SoHo worden geopend en dit is voor Chanel weer reden om een SoHo make-up collectie uit te brengen. Kijk snel verder..... De verkrijgbaarheid van de producten is zeer gelimiteerd, zover ik heb begrepen zijn de producten alleen online te koop bij de USA webshop van Chanel (waar je niet direct kunt bestellen tenzij je in de USA woont) en natuurlijk bij de SoHo Chanel store op de openingsdatum van 10 september. Dat maakt het voor ons Europese dames wel erg lastig, jammer genoeg! Want het mooie Soho de Chanel palette en de nagellakjes in de kleuren Steel en Strong staan toch wel op mijn wishlist. De collectie is geïnspireerd op de contrasterende omgeving van de vernieuwde Chanel SoHo boutique, in de collectie vind je ook een mix van lieve roze tinten gecombineerd met metallics, stoer en lief tegelijk. De collectie bestaat uit de volgende producten, helaas kon ik nog niet van alle producten goede foto''s vinden, maar die plaats ik  zodra ik ze vind of krijg.

  • The Soho de Chanel Palette ($65) - oogschaduwpalette met 4 fluweelachtige kleuren, die ook gebruikt kunnen worden op het gezicht (zie de foto)
  • The Quadra Eye Shadow Palette ($56) -  Stupendous (beige, bruin, paars en staalgrijs)
  • Le Vernis  ($23) - Strong &  Steel (zie de foto''s)
  • Rouge Coco Lip Color ($30) -  Stunning (roze-beige)
  • Glossimer ($27) -  Star (glanzend roze)
  • Rouge Allure Lacquer ($32) - in Stunt (zacht mauve)

In het onderstaande filmpje, dat speciaal is gemaakt voor Style.com legt Peter Philips, de global creative director van Chanel makeup, uit hoe hij geïnspireerd is geraakt en waarom hij juist deze producten heeft gekozen. Ik ben gek op Peter Philips, hij heeft Chanel echt nieuw leven ingeblazen op het gebied van makeup, iets wat echt wel een prestatie is. Hij moest natuurlijk wel binnen heel strenge grenzen werken, omdat Chanel natuurlijk een reputatie heeft hoog te houden, toch vind hij iedere keer weer iets nieuws en unieks uit, dat toch prima bij Chanel past. Daarnaast ben ik gek op zijn accent, ik vind het zo schattig! wisten jullie dat hij afkomstig is uit België? Iets om echt wel trots op te zijn vind ik, goed gedaan van deze getalenteerde Vlaming! Bezoek ook eens de speciale Chanel SoHo website : www.soho-2010.chanel.com Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top