Algemeen

Sunday's question : wie zijn jullie eigenlijk?

Dit keer geen "echte" discussie maar eigenlijk een simpele vraag, wie zijn jullie eigenlijk? Laat ik eens uitleggen waarom ik daar benieuwd naar ben.....iedere dag bezoeken momenteel 5.000 tot 6.000 bezoekers LushiousBeauty.nl, iets waar ik natuurlijk behoorlijk trots op ben! We zijn natuurlijk nog maar 1,5 jaar bezig en het is echt bijzonder om te zien hoe goed onze bezoekersaantallen zijn gegroeid, heel fijn natuurlijk. Maar.....het is soms zo stil van jullie kant! En daar wil ik heel erg graag eens een beetje verandering in brengen, lezen jullie even verder?? Vandaar dat ik met dit artikel onze lezers eens zou willen vragen of jullie de onderstaande vragenlijst eens voor ons in zouden willen vullen, gewoon omdat we nieuwsgierig zijn! Voordat je een comment kunt plaatsen moet je altijd een naam invullen (mag natuurlijk een andere zijn dan jouw echte naam) en een email adres, plus eventueel een adres van een website. Wellicht is het goed om te weten dat dit email adres alleen maar door mij te zien is, dit heeft puur met de veiligheid te maken, op die manier kan ik lastige mensen (haha...meestal zijn het automatische spamrobots) toegang ontzeggen tot Lushious Beauty. Dit email adres is dus niet door iedereen te zien, je kunt het met een gerust hart invullen. Tell us :

  • wat is jouw naam?
  • ben je een man of een vrouw?
  • hoe oud ben je?
  • hoeveel keer per week bezoek je ons?
  • hoe ben je hier terecht gekomen? bijvoorbeeld via Google, Youtube of gewoon rechtstreeks?
  • wat voor soort artikelen vind je het leukste om te lezen? Reviews, nieuwtjes, vlogs, hauls of de inspiratie artikelen?
  • lees je graag over luxe merken of liever over budgetmerken?
  • wat voor onderwerpen vind je het leukste om te lezen? Over make-up, huidverzorging, haarverzorging, bath & body of misschien wel iets anders?
Ik hoop echt dat jullie een comment willen achterlaten, want we willen jullie graag beter leren kennen! En don''t be shy, een comment achterlaten vinden we natuurlijk bij ieder artikel erg leuk! En nog iets anders leuk, om jullie te bedanken zullen we vanavond een aantal prachtige make-up sets van UNE gaan weggeven, hierover lezen jullie vanavond dus meer! Bijdrage van Debbie
?>
Deel dit artikel
Back to top