Algemeen

Win-actie : win een UNE mascara en Glimmer eyes shadow

Dames....hebben jullie weer eens zin om iets te winnen?? Dan heb ik goed nieuws in de vorm van een superleuke en grote UNE win-actie!!! We mogen, namens UNE, maar liefst 20 setjes weggeven met daarin een Smart Length mascara in de kleur zwart of bruin en een Glimmer Eyes shadow in de kleur creme of bruin/goud. De setjes hebben een waarde van EUR 26,98 per stuk en we mogen dus 20 winnaars blij maken met een prijs! Kijk snel even verder.... In dit artikel hebben jullie kunnen lezen dat het assortiment van UNE onlangs weer behoorlijk is uitgebreid, o.a. met de producten die je met deze win-actie kunt winnen. Zoals jullie wellicht weten is UNE een merk dat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, op ieder product kun je exact lezen hoeveel procent van het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten en ook lees je welk deel afkomstig is van verantwoorde, biologische landbouw (als dat van toepassing is). Daarnaast heeft UNE kwalitatief hoogstaande producten tegen een mooie prijs, zeker een aanrader als je graag overstapt op meer natuurlijke cosmetica en ook als je houdt van mooie, natuurlijke kleuren en producten! In de sets die je kunt winnen vind je zoals gezegd de Glimmer Eyes Shadow in de kleur beige (G01) i.c.m. de Smart Length Mascara in de kleur zwart (S02). De andere set bestaat uit de Glimmer Eyes Shadow in de kleur bruin/goud (G16) i.c.m. de Smart Length Mascara in de kleur donkerbruin (S03). De Glimmer Eyes Shadow is een creme-oogschaduw met een werkelijk prachtige glans, de kleuren zijn perfect geschikt als highlighter onder de wenkbrauwen of als kleurtje op de binnenste ooghoek, al kun je ze natuurlijk ook op andere plaatsen gebruiken. De Smart Length mascara zorgt voor extra lengte, mede door het puntig gevormde borsteltje dat de mascara goed verdeelt over de wimpers. De mascara zorgt er ook voor dat de wimpers niet hard en stekelig worden, maar houdt ze juist wat zachter, iets wat prettig is als je niet van de "vliegenpootjes" look houdt, maar liever kiest voor een meer natuurlijke look! Dit lijken mij toch wel leuke kadootjes om te winnen zo op een regenachtige zondagavond? Tenminste, de win-actie gaat nu in, maar zal de hele week blijven lopen, hieronder kun je lezen wat je precies moet doen om kans te maken op 1 van de 20 setjes UNE oogschaduw & mascara t.w.v. EUR 26,98.

  • beantwoord de volgende vraag : wie heeft de meeste nagellakjes in haar stash, Wendy of Debbie??? Een kleine tip, op ons YouTube kanaal en hier op de website zijn al verschillende artikelen en filmpjes verschenen over onze stash, misschien kun je daar iets uit opmaken?
  • mail het antwoord op de vraag naar winactie@lushiousbeauty.nl, samen met jouw adres en jouw voorkeur van setje (set 1 : zwarte mascara en set 2 : bruine mascara)
  • doe dit voor zaterdag 4 september 2010 23.00 uur, wij maken dan op zondag of maandag de winnaars bekend, we zullen 20 winnaars loten uit de goede inzendingen. We kunnen je niet garanderen dat je het setje naar keuze toegestuurd krijgt, maar we zullen ons best doen.
  • de winnaars krijgen vervolgens hun prijsjes binnen 2 weken toegestuurd, helaas kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld indien de post niet aankomt.

Doen jullie allemaal mee? Gezellig!! Succes met het bedenken van het goede antwoord! Oh ja, laatste tip, zorg dat je ons beide volgt op Twitter, we geven wellicht nog wat hintjes in de komende dagen?

De producten van UNE worden op verschillende plaatsen in Nederland verkocht o.a. bij filialen van Mooi parfumerie, maar ook bij andere drogisterijen en/of parfumeriën zijn ze te koop, probeer ze zeker eens uit als je ze tegenkomt, prachtige producten met een heerlijk natuurlijk tintje! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top