Algemeen

Winactie: Burt's Bees lip shimmers by Be So Pure

Hebben jullie dit artikel gelezen waarin ik jullie de leuke Burt''s Bees lip shimmers heb laten zien? Goed nieuws want vandaag hebben wij een leuke winactie voor jullie waarbij wij namens de dames van Be So Pure drie van deze leuke shimmers mogen weggeven! Ik heb een absolute favoriet, dat hebben jullie vast al gelezen maar die kunnen jullie binnenkort ook hebben want de winnaars mogen zelf bepalen welke kleur zij willen ontvangen. Meedoen? Lees dan snel even verder...... Be So Pure heeft zes kleurvarianten van deze Burt''s Bees lip shimmer in het vaste assortiment. Op de afbeeldingen hieronder zij je de kleuren ook nog even op een rijtje. Ze zijn natuurlijk allemaal heel erg mooi, dat wordt vast moeilijk kiezen!

v.l.n.r: Caramel - Watermelon - Champagne - Rhubarb - Peony - Fig

Ik heb jullie mijn favoriet kleur al even laten zien, de Rhubarb. Ik ben natuurlijk enorm benieuwd voor welke kleur jullie kiezen. Wat moet je doen om een van de drie lip shimmers te bemachtigen? Stuur een mailje naar wenvers@lushiousbeauty.nl o.v.v. Burt''s Bees / Be So Pure actie en geef in die mail antwoord op de volgende vragen:

  • Noem drie producten van Be So Pure waarin lavendel verwerkt is (tipje: de website van Be So Pure bevat een zoekfunctie)
  • Geef door welke kleurlip shimmer jij zou willen winnen

Vergeet natuurlijk niet jouw naam, eventuele nickname, adresgegevens te noteren. Jullie kunnen inzenden tot en met 10 September 2010. De winnaars zullen op maandag 13 September bekend worden gemaakt hier op de website en zullen dan ook een persoonlijke mail ontvangen. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top