Reviews

Urban Decay Naked swatches & review

Eindelijk heb ik ze voor jullie gemaakt, de swatches van het wonderschone, geweldige Naked oogschaduwpalette van Urban Decay! Natuurlijk kan het jullie niet ontgaan zijn dat ik er blij ben met dit palette, niet alleen heb ik er al een artikel over geschreven, maar jullie hebben hem ook zien terugkomen in "mijn favorieten" filmpje van afgelopen maand (niet gezien nog? Kijk dan even hier). Maar zoals beloofd heb ik nog de swatches voor jullie, zodat jullie zelf kunnen kijken hoe mooi de oogschaduws zijn. Kijk dus snel verder....

 

Het Naked palette heeft 12 kleuren, die zeker niet allemaal "naked" of nude zijn, sterker nog, de meeste kleuren zijn behoorlijk opvallend, maar dan op een geweldige manier! Je kunt met dit palette echt erg veel kanten op, het is zeer bruikbaar en de oogschaduws zijn zeer prettig om mee te werken. Eigenlijk zijn alle kleuren probleemloos te gebruiken, de oogschaduws zijn heerlijk zacht en brengen erg makkelijk aan, ook het blenden (mengen) van de kleurtjes gaat eenvoudig. Het is wel zaak om goede oogschaduwkwasten te gebruiken, maar dat is natuurlijk altijd wel een aanrader! Ik ben gek op mijn MAC kwasten, maar zoek je een alternatief dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Boozyshop, daar worden kwasten van o.a. Sigma en NYX verkocht.

Op naar de swatches, maar eerst even een overzicht van alle 12 kleuren in het palette, dat wordt geleverd zonder kwastjes of applicators maar wel met twee fijne 24/7 glide on eye pencils (echt geweldige producten, zie ook dit artikel).

We gaan de kleurtjes ook van iets dichterbij bekijken natuurlijk!

Het zijn toch wel hele mooie kleurtjes of niet? Ik ben er helemaal weg van, vooral omdat de kleuren zich allemaal zo goed laten combineren en je er enorm veel looks mee kunt maken. Of je nu gaat voor een easy day look of je wilt een lekkere donkere Rockchick look, het kan echt allemaal hiermee! Dat is toch wel behoorlijk uniek aan een oogschaduwpalette. Natuurlijk, als je meer van hele felle kleurtjes houdt, dan zul je dit niet zo spannend vinden, maar ik geloof toch dat het merendeel van de vrouwen liever gaat voor dit soort kleuren dan echt felle kleurtjes oogschaduw. Natuurlijk kan dat ook best leuk zijn, maar niet voor iedere dag en zeker niet als je al iets ouder wordt!

De kleuren in het NAKED palette zijn echt geschikt voor iedereen, maar let er wel op dat de kleuren die wat glanzender zijn zoals Sidecar of Half baked minder geschikt zijn als je echt wat ouder bent en lastig krijgt van lijntjes rondom de ogen. Dat betekent echter niet dat je dit soort kleurtjes niet kunt gebruiken, maar concentreer ze dan in de binnenste ooghoek om zo een mooie, stralende blik te krijgen. Binnenkort volgt nog een look met dit palette!

Het Urban Decay Naked palette is momenteel lastig te verkrijgen, maar in principe zou dit over enige tijd makkelijk moeten gaan, in Nederland wordt Urban Decay niet verkocht maar bij Engelse webshops zoals Asos en HQhair wordt het merk wel verkocht, hopelijk dit palette dus ook binnenkort! Voor nu kun je het beste slagen op Ebay, reken er dan wel op de je meer kwijt bent dan de normale winkelprijs ($ 44), maar betaal dus niet teveel omdat het waarschijnlijk binnenkort beter beschikbaar wordt!

Deel dit artikel
Back to top