Algemeen

Bobbi Brown Black Velvet collectie

Eind september/begin oktober verschijnt de nieuwe make-up collectie van Bobbi Brown bij de counters, de collectie is prachtig donker en mysterieus, de naam van de collectie is Black Velvet en ik vind hem schitterend! De collectie is inmiddels in de USA al uitgekomen, wij moeten nog wel heel even geduld hebben, maar het heeft ook voordelen omdat wij nu alvast de mooie swatches en reviews kunnen lezen, toch wel handig! Kijken jullie even mee? Black Velvet is een collectie die voortborduurd op de catwalk trends van deze herfst & winter, donkere oogmake-up gecombineerd met donkere lippen...best heftig dus! Zeker voor een merk als Bobbi Brown, dat toch wel bekend staat om haar mooie naturel looks. Maar don''t worry, de heftige catwalk looks zijn vertaald naar een wat meer draagbare collectie, die best een beetje "edgy" en gedurfd is, maar zeker goed te dragen is. De focus ligt duidelijk op de ogen, met prachtige nieuwe kleuren oogschaduws, mooie eye kohls maar je vind natuurlijk ook de lipproducten in donkere tinten. Metallic Eye Shadow EUR 23,00 in de kleuren Black Cocoa, Black Berry en Black Charcoal Eye Shadow EUR 23,00 in de kleuren Black Chocolate en Black Charcoal Sparkle Eye Shadow EUR 25,00 in de kleuren Black en Black Velvet (limited edition)

Kohl Eyeliner EUR 20,00 in de kleuren Black, Black chocolate en Black Plum (limited edition) Lip Color EUR 23,00 in de kleuren Black Maple en Black Raspberry

Metallic Lip Color EUR 23,00 in de kleur Black Garnet

Creamy Lip Color EUR 23,00 in de kleuren Black Mahogany en Black Cherry Lip Gloss EUR 21,00 in de kleur Black Cherry (limited edition)

Wat vinden jullie van de producten? Moeten jullie net als ik ook nog even wennen aan de donkere lipproducten? Ik heb nu verschillende lipsticks & glosses in huis in dit soort kleuren en kan mij er nog niet toe zetten ze echt te dragen. Misschien ga ik het toch wel doen, maar dan moet het weer toch iets meer winters/herfstachtig worden. Ik heb in elk geval al heel wat mooie looks voorbij zien gekomen die gemaakt zijn met deze producten, dus belooft het heel wat goeds! Gelukkig zijn de meeste producten gewoon opgenomen in de vaste collectie, dat is ook weleens prettig. Ik ga in elk geval eens kijken naar de oogschaduws als ze uitkomen begin oktober. En jullie? Bobbi Brown is te verkrijgen in :
  • De Bijenkorf Amsterdam Dam 1, 1012 JS Amsterdam
  • De Bijenkorf Rotterdam Coolsingel 105, 3012 AG Rotterdam
  • Parfumerie Douglas Rotterdam Lijnbaan 175, 3012 EN Rotterdam
  • Bijenkorf Den Haag, Wagenstraat 32, 2512 AX Den Haag

Bijdrage van Debbie
Deel dit artikel
Back to top