Swatches

Review: LOOkX Trend-collectie: Natural Glam!

Ik ben dol op cosmetica merken die in ontwikkeling zijn, zeker wanneer deze de Nederlandse markt veroveren. LOOkX is één van die merken: goede kwaliteit, mooie uitstraling, trendgevoelig en vooral innovatieve en aantrekkelijke producten. Vandaag neem ik jullie mee naar de wereld van de Natural Glam. Dit is de naam van de nieuwste trend-collectie van dit leuke merk. LOOkX brengt meerdere malen per jaar een collectie uit die vrijwel altijd perfect aansluit op de trends van het seizoen. Lees verder voor meer informatie en swatches uit de Natural Glam collectie. Jullie hebben het naar alle waarschijnlijk al meegekregen. Een van de trends deze herfst/winter zijn de smokey eyes, maar dan net even wat minder heftig. Ik ben dol op de smokey look, dus wat dat betreft val ik absoluut met mijn neus in de boter maar ook de kleuren zijn weer erg mooi. Bij LOOkX zien we dit najaar vooral natuurlijke en zachte tinten. Kleuren die dichtbij de natuur liggen, maar ook zeker roze en grijs, allemaal met een twist! Voor de komende herfst en winter ontwikkelde LOOkX voor zowel de ogen als lippen producten waarmee je jouw mond en zeker ook de ogen even flink in de spotlight kunt laten staan. Mat en glans gaan dit seizoen goed samen evenals licht en donker. Kortom: Het worden spannende maanden! Ik wil vandaag graag beginnen met de lipsticks. De herfst/wintercollectie van LOOkX bevat in totaal vier lipsticks waarvan twee kleuren met een glanzende finish en twee tinten met een matte finish. Ik heb de kleuren natuurlijk even voor jullie op een rijtje gezet. De volgorde van de swatches is gelijk aan de volgorde op de afbeeldingen waarop jullie de namen van de kleuren kunnen terug vinden.

Lipsticks - € 15,50 per stuk:
  • Shiny Mocca (nr 10)
  • Shiny purple (nr 11)
  • Mat pink (nr 12)
  • Mat choco (nr 13)

Ook deze keer vinden we weer een aantal prachtige Cobble eyeshadows in het LOOkX Natural Glam assortiment. Dit zijn oogschaduws die bestaan uit twee (of meer) kleuren en hebben een gemeleerd patroon die je goed en gemakkelijk kunt mengen. De structuur van de oogschaduws is zacht en prettig in gebruik. De pigmentatie is uitstekend, je kunt de kleuren mooi licht en naturel aanbrengen maar je kunt ook zeker een wat meer heftige look verkrijgen door de kleuren op te bouwen en dat is natuurlijk uitermate geschikt voor het maken van een smokey look! Eyeshadows -  € 7,55 per stuk:

  • Cobble Stone blue (nr 41)
  • Cobble Stone blue/black (nr 40)
  • Cobble Stone brown/sand (nr 43)
  • Cobble Stone purple/pink (nr 42)
  • Trend magneetbox (lege box is geschikt voor 3 eyeshadows) -  € 7,55 per stuk

De kleuren zijn simpelweg prachtig, jullie kunnen ze op de afbeelding hieronder even goed bekijken. De tinten pakken verrassend uit, want de eerste kleur is blue, de tweede brown/sand, en vervolgens zie je blue/black en purple/pink. Ik ben vooral erg onder de indruk van de brown/sand, die ook een tikkeltje grijs lijkt na het blenden van de kleuren en ook blue/black is erg mooi. Wat vinden jullie van de bovenstaande kleuren en producten? Hebben jullie al een keertje een LOOkX salon bezocht? Kortom, deel vooral je mening met ons! Binnenkort kunnen jullie van mij zeker nog even een FOTD verwachten waarbij ik gebruik maak van deze mooie producten. Nu nog even bedenken voor welke kleuren ik ga kiezen, dat zal niet makkelijk worden want ze zijn allemaal erg mooi. Will be continued! Deze LOOkX Make-up Trend-collectie Herfst/winter is momenteel  te koop bij de LOOkX salon. Zie www.lookx.com voor adressen. Nog niet zo lang geleden plaatste ik een artikel waarin de Moonshimmer glanspoeders centraal stonden. Ook een enorm leuk en vooral zomer verlengend product. Niet gelezen? Neem dan direct hier even een kijkje! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top