Algemeen

L'Oréal Studio Secrets : geheim nr. 8

Dat klinkt natuurlijk heel mysterieus, een geheim met nummer 8...maar als jullie regelmatige bezoekers zijn van Lushious Beauty, dan hebben jullie vast eerder gehoord over de Studio Secrets van L''Oréal! Dan hebben jullie vast de andere geheimen ook gezien? Nog niet? Dan vind je onderaan dit artikel een link naar de eerdere artikelen, maar nu op naar geheim nummer 8, het geheim om een valse wimper effect te creeëren! Kijk snel verder.... Eindelijk is de Studio Secrets lijn van L''Oréal uitgebreid met een product dat natuurlijk onmisbaar is in de dagelijkse make-up van vrijwel alle vrouwen, wat zijn we nu eigenlijk zonder mascara? Ik ben dan echt onzichtbaar, tenminste dat voelt zo! Maar de ultieme mascara vinden blijft een uitdaging en een uitdaging gaat L''Oréal graag aan, nu niet alleen door de formule of het borsteltje, maar juist door een andere manier van aanbrengen.

Één van de best bewaarde geheimen van professionele visagisten? Om een mascara makkelijker te kunnen aanbrengen bij een model buigen ze het borsteltje om. Het is dé truc om beide ogen perfect op te maken : je bereikt op die manier beter de binnenste en buitenste ooghoeken, zonder te morsen op de huis, en pakt alle wimpers mee. Ook de kortste en onzichtbare haartjes.
Dit is de 90 graden easy mascara van L''Oréal die het resultaat is van de samenwerking met professionele visagisten en L''Oreal, is hij niet heel apart?? Natuurlijk ben ik behoorlijk nieuwsgierig naar deze mascara, ik ben nl. bang dat het een beetje een geknoei wordt met het borsteltje recht zetten, het steeltje wordt toch altijd ook vies van de mascara? Maar goed, misschien denk ik nu wel heel simpel en hebben de ontwikkelaars van L''Oréal daar wel een handige oplossing voor gevonden. Uiteraard komt er een review aan! Hieronder nog even de manier waarop je de mascara kunt gebruiken om zo het "false lash" effect te bereiken. De mascara zal EUR 16,49 gaan kosten, meer informatie over de mascara lees je later terug in de review die zal volgen! L''Oréal Studio Secrets producten zijn alleen verkrijgbaar in geselecteerde ETOS filialen, je vind een overzicht terug op www.lorealparis.nl. Meer artikelen over Studio Secrets lezen, kijk hier eens naar: Bijdrage van Debbie
Deel dit artikel
Back to top