Algemeen

Givenchy Blooming - herfst/winter collectie 2010

Givenchy heeft voor deze herfst een prachtige make-up collectie uitgebracht die eigenlijk qua kleuren niet lijkt te passen bij dat jaargetijde. Maar daar zit een bijzondere gedachte achter, die ik soms ook graag vasthou:

Waarom dus niet blijven genieten van de laatste warmte van de zomer wanneer de herfstkou zich al aandient? Laat de zomerse sensualiteit en vitaliteit duren…

Met de prachtige, kleurrijke producten van de Givenchy Blooming collectie, kunnen we de herfst zeker nog even een tijdje uitstellen! Kijk snel verder... De blikvangers in iedere Givenchy collectie zijn altijd Le Prisme''s, prachtige blushes, gezichtspoeders en oogschaduws in een mooie verpakking. Dit keer heeft Givenchy de verpakking nog veel mooier gemaakt omdat Nicolas Degrennes zich heeft laten inspireren door het werk van videokunstenaar en schilder Takagi Masakatsu. Le Prisme Visage Blooming EUR 46,50 in de kleuren Blooming Pinks nr. 1 en Blooming Apricots nr. 2 (limited edition) Le Prisme Blush Blooming EUR 42,50 (limited edition) Rouge Interdit EUR 26,50 Blooming Peach nr.48 (limited edition)

Rouge Interdit Shine EUR 26,50 Blooming Apricot nr.26 (limited edition)

Gloss Interdit EUR 24,50 Blooming Coral nr.26 (limited edition)

Pop Gloss Crystal EUR 23,20 Blooming Lilac nr.449 (limited edition) Vernis Please! EUR 15,70 Blooming Pink nr.171 (limited edition)

Voor de ogen gebruikt Givenchy de nieuwe kleuren van hun oogschaduw doosjes, Les prismes yeux in de kleurencombinatie nr. 72 Midnight Look en nr. 75 Blue collection, deze zijn niet gelimiteerd verkrijgbaar.

De make-up van het model op de promotiefoto is erg mooi, natuurlijk zie ik minder snel dames op straat verschijnen met blauwe oogschaduw rond de wenkbrauwen, maar als high-fashion beeld is het prachtig en de kleurencombinatie inspireren ons waarschijnlijk weer om een iets meer draagbare look te maken. Ik vind het erg mooi om te zien, hieronder nog een paar foto''s van achter de schermen.De producten van de Givenchy Blooming collectie liggen momenteel bij de Givenchy verkooppunten, denk daarbij aan filialen van Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.Bijdrage van Debbie
Deel dit artikel
Back to top