Algemeen

Win een make-up set van The Body Shop!

De winnaars van de ene win-actie zijn nog maar net bekend gemaakt of wij hebben alweer een nieuwe win-actie voor jullie. Merken jullie dat we het leuk vinden om voor Sinterklaas te spelen? En dan is het nog niet eens december! Jullie hebben vast dit artikel over de Baked to last producten van The Body Shop gelezen? Dat zijn toch wel hele leuke producten, of niet? Namens The Body Shop mogen wij 3 setjes met daarin een bronzer,blush en oogschaduw naar keuze t.w.v. EUR 44,00 weggeven!! Doen jullie allemaal weer mee? Ik kan jullie alvast verklappen dat het echt geweldige producten zijn, vooral de bronzer is echt één van mijn favoriete producten van de laatste tijd, maar ook de oogschaduws zijn echt erg mooi. Het wordt nog lastig om te kiezen, denk ik! Wat moet je doen om kans te maken op één van de drie setjes?

  • beantwoord de volgende vraag : welke drie oogschaduws uit de Baked to last collectie waren al eerder deze zomer uitgebracht? Een kleine tip, hier op de website kun je in een ouder artikel over The Body Shop het antwoord terugvinden?
  • volg mij op Twitter om kans te maken op deze prijs
  • mail het antwoord op de vraag naar winactie@lushiousbeauty.nl o.v.v. The Body Shop, samen met jouw Twitternaam, jouw adres en jouw voorkeuren voor de bronzer, blush en oogschaduw
  • doe dit voor zaterdag 18 september 2010 23.00 uur, wij maken dan op maandag of dinsdag de winnaars bekend, we zullen 3 winnaars loten uit de goede inzendingen.
  • de winnaars krijgen vervolgens hun prijsjes direct van The Body Shop toegestuurd!

Doen jullie allemaal mee? Gezellig!! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top