Nieuws

Essence - Denim Wanted nagellakjes!

Hebben jullie de nieuwste Essence collectie al bekeken bij Kruidvat en Trekpleister? Ik liep vorige week het Denim Wanted schap voorbij en kon het niet laten om twee leuke nagellakjes mee te nemen om deze met jullie te delen. Ook Debbie heeft een tweetal kleuren uit deze collectie, dus ga er even voor zitten want vandaag zien jullie niet een, twee of drie, maar vier NOTD''s in een artikel! Kijken jullie even mee? De Essence Denim Wanted collectie bevat vijf kleurtjes: High waist pink, I love my jeans, My boyfriend’s jeans, orever mine en Five-pocket grey. Wij vinden eigenlijk alle kleurtjes zeer geslaagd en erg passend voor de jeans trend die momenteel toch echt weer in opkomst is. Luxe merk Bobbi Brown bracht ook een prachtige denim collectie uit waarover je nog veel meer kunt lezen  in dit artikel.  High waist pink is een heerlijke frisse roze kleur met een vleugje koraal. De nagellak dekte in twee laagjes en heeft een mooie glanzende creme finish. Forever mine is een volle blauwe midden blauwe kleur met een creme finish en dekt ook in twee laagjes.

Debbie heeft de twee donkere kleurtjes uit deze collectie te pakken gekregen, wat trouwens niet meeviel omdat de collectie volgens mij erg snel de winkels uitvliegt! De lichtgrijze Fivepocket grey is een stoere kleur, die goed dekt,op de foto draag ik twee laagjes en dat is echt prima. De I love my jeans is zwart met een bruine shimmer/fijne glitter, als je één laagje hebt opgebracht lijkt de kleur meer donkerbruin dan zwart, maar met een tweede laagje transfomeert dit lakje in het mooie zwart dat je op de foto ziet. Ondanks ik het niet echt een jeans kleurtje is, is het zeker een heerlijk herfst/winterkleurtje!

De Denim Wanted collectie is momenteel verkrijgbaar bij de verschillende filialen van Kruitvat en Trekpleister. Deze nagellakjes kosten EUR 1.79 per stuk en dat is natuurlijk een uitermate prettige prijs! Heb jij jouw zinnen gezet op de nagellakjes of een van de andere items uit deze leuke collectie wees er dan snel bij want op = op! Mocht je nog meer spulletjes willen bemachtigen uit deze collectie.....hou dan zeker de Twitter van Debbie in de gaten dit weekend, we gaan nl. nog wat spulletjes weggeven waaronder de gewilde gel eyeliners!!! Bijdrage van Wendy & Debbie

Deel dit artikel
Back to top