Nieuws

Even voorstellen: Color Club - Untamed Luxury collectie

Ik heb jullie al vaker verteld dat ik zeer gecharmeerd ben van de Color Club nagellakjes. De collectie''s zijn zeer groot en daardoor zit er eigenlijk altijd wel een nagellakje bij waarvan je zegt: Ja, dat is helemaal mijn kleur. Nu is het bijna altijd zo dat ik niet een maar meerdere nagellakjes mooi vindt, maar daar ben je natuurlijk nagellak addict voor! De nieuwste collectie van Color Club heet Untamed Luxury. Lees even verder voor meer informatie over deze collectie. De Untamed Luxury collectie in opgeslpilts in twee delen. Allereerst het Every Shade of Indulgence deel, hierin vinden we vooral shimmer en creme nagellakjes. De kleuren uit het Colors so luxe that they’re covered in Diamonds gedeelte zijn wat meer uitgesproken. De kleuren bevatten glitters, metallic finishes en nog veel meer. Vandaag heb ik voor jullie een aantal nagellakjes uit de Untamed Luxury collectie.

  • Snakeskin - Prachtige shimmer in bruin/grijs met gouden micro glitter
  • Jewel of a Girl - Bruin/bordeaux shimmer
  • Wild Orchid - Grijze creme nagellak met een vleugje lila en een zilveren glitter
  • Covered in Diamonds - Senstationele flakies topcoat

Zoals jullie op de afbeeldingen hierboven kunnen zien zijn dit echte herfst kleurtjes, ik vind ze erg mooi!  Sharkskin en Wild Orchid zijn mijn favorieten. De Sharkskin is echt en kleurtje dat er door invloed van lichtval steeds weer anders uit ziet, daarnaast is de naam natuurlijk geweldig! Wild Orchid is een enorm mooie midden grijze kleur die je handen niet bleek maakt. De zilveren glitter is prachtig en subtiel, niet overdreven, maar licht aanwezig. Shakeskin Wild Orchid Jewel of a Girl lijkt in het flesje bordeaux, maar op mijn nagels vind ik het meer bruin met een vleugje bordeaux. Een mooie volle en warme kleur die zeer draagbaar is. Covered in Diamonds is een flakie top coat die je in principe over iedere nagellak kunt dragen. De top coat geeft een feestelijk effect aan je nagellak en de lichtinval zorgt ervoor dat de flakies alle kleuren van de regenboog hebben! Jewel of a Girl Covered in Diamonds De afgelopen paar dagen droeg ik de Snakeskin, en heb daar erg veel complimenten over gekregen. De kleur dekt ondanks hij niet zo heel donker is al in twee laagjes en heeft een prachtige velvet finish. De houdbaarheid van Color Club is uitstekend, vooral in combinatie met een goede top coat zoals de INM Out the Door top coat en de Seche Vite Dry Fast top coat.

Zijn jullie ook de indruk van deze Color Club collectie? Neem dan snel even een kijkje bij Nailpolish Fashion. Hier verkopen zij de volledige Untamed Luxury collectie voor EUR 4.95 per flesje. Wanneer je onze kortingscode gebruikt (lushious) ontvang je 10% korting op al je aankopen (ex verzendkosten). Binnenkort komen natuurlijk ook de andere kleurtjes nog even voorbij, dus surf zo nu en dan zeker even langs! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top