Algemeen

Win een Yves Rocher Culture BIO pakket!

Jullie hebben het vast wel gemerkt: bij Lushious Beauty zijn wij de laatste periode enorm in de weggeef stemming! Er zijn zo ontzettend veel leuke producten waarover wij dagelijks schrijven en natuurlijk willen wij dat ook jullie deze heerlijke producten kunnen uitproberen. Vandaag hebben wij een enorm leuke win-actie voor jullie in petto. Deze keer mogen wij jullie verwennen met drie pakketten uit de fijne Yves Rocher Culture BIO lijn, die ik nog niet zo lang geleden nog voor jullie heb getest. Lees snel verder! Voor iedereen die de Culture BIO lijn van Yves Rocher nog niet kent wil ik natuurlijk graag even vertellen dat dit een van de mooiste lijnen is uit het assortiment. Eerder schreef ik dit artikel waarin ik een groot deel van de collectie heb getest en de resultaten waren uitstekend. De producten zijn eco gecertificeerd en zijn onderverdeeld in twee sub-lijnen: een lijn voor overdag (geel/oranje) en een lijn met verzorgingsproducten voor de nacht (paars). Wij hebben goed nieuws want namens Yves Rocher mogen wij drie pakketten (t.w.v. EUR 39.95) weggeven die allemaal vier producten uit deze Culture BIO bevatten. Wat zit er allemaal in een pakket?

  • Verzorging voor een klaarwakkere huid (dagverzorging)
  • Verzorging voor het slapen gaan (nachtverzorging)
  • Lippenbalsem
  • Bodylotion voor een klaarwakkere huid

Wisten jullie trouwens al Yves Rocher met de verkoop van de Culture BIO producten het milieuprogramma van de Verenigde Naties steunt? Dit initiatief ''Plant for the planet'' zorgt ervoor dat er van ieder verkocht product uit deze serie een boom wordt geplant. Momenteel zijn er dankzij dit project al ruim 10.048.400 bomen geplant in onder andere Brazilië, Mexico, Rusland, Senegal en Madagaskar. De doelstelling is om voor het einde van 2015 - 50 miljoen - bomen te planten. Deze producten zijn dus op meerdere vlakken enorm interessant.

Wil jij graag kan maken op één van de drie pakketjes, lees dan hierover even wat je daarvoor moet doen:

  • Beantwoord de volgende vraag : Hoe heet de Yves Rocher make-up wintercollectie die in november van dit jaar zal gaan verschijnen? (tipje: je kunt het antwoord op onze website vinden!)
  • Volg mij en Debbie op Twitter om kans te maken op deze prijs (niet verplicht, maar wel een echte aanrader)
  • Mail jouw antwoord voor 26 September naar winactie@lushiousbeauty.nl o.v.v. Win-actie Yves Rocher en vergeet vooral niet jouw Twitternaam en adresgegevens te vermelden.
  • De winnaars worden bekend gemaakt op 27 September en zullen hun prijzen direct via Yves Rocher ontvangen!

Ben je benieuwd naar deze mooie producten of wil je meer lezen over  ''Plant for the planet'' ? Neem dan eens een kijkje op de website van Yves Rocher. Succes allemaal! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top