Swatches

Chanel Rose Confidentiel

Voor iedereen die zin heeft in de herfst, maar donkere kleuren niet aan durft, is er nu de perfecte middenweg: Rose Confidentiel van Chanel. Een klassieke, oudroze kleur. Je zou de kleur kunnen vergelijken met de kleuren uit de Les Khaki’s collectie, die speciaal uit kwam voor de Vogue Fashion’s night out. Maar wanneer je hem naast de Khaki Rose zet, zie je toch duidelijk verschil. De Khaki Rose is namelijk een stukje bruiner dan de Rose Confidentiel. Lees snel verder… Bij oudroze denk je waarschijnlijk meteen aan een oubollig lakje. Maar niets is minder waar! Dit roze lakje is vrouwelijk, jong en subtiel tegelijk. Niets oubolligs aan dus!

Het lakje dekt in principe in twee laagjes, al moet ik zeggen dat een enkel laagje ook prima dienst doet. De zachte, mediumroze kleur heeft een ‘glossy’ finish. De structuur is niet zo dik als die van andere Chanellakjes – denk hierbij bijvoorbeeld aan Jade Rose - het is een prima lakje om gelijk te verdelen.

Je haalt dit prachtige, herfstachtige lakje in huis voor €21,50. Heb je er niet zo veel geld voor over, dan is er altijd nog een goeie dupe. De Kreme de la Kremlin van O.P.I voor net iets meer dan de helft, €13,95.

Bijdrage van Gianna
Deel dit artikel
Back to top