Swatches

Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss review & swatches

Chanel heeft haar prachtige assortiment uitgebreid met werkelijk wonderschone producten, de Extrait de Glosses. Dit zijn transparante, goed gepigmenteerde (geloof me, dat kan echt samengaan) fluweelzachte lipglosses in de mooiste verpakking die ik in tijden heb gezien! In de vlog van afgelopen vrijdag hebben jullie één van de glosses al live voorbij zien komen, maar natuurlijk heb ik ook nog foto''s en swatches voor jullie. Kijk snel even verder..... In dit artikel hebben jullie al het een en ander kunnen lezen over deze nieuwe producten, de Rouge Allure collectie bestond al uit 2 verschillende producten die gewoon blijven bestaan. Vorig jaar introduceerde Chanel de Rouge Allure Laque, een vloeibare lipstick met bijzondere glans die de lippen als het ware lakte, als was het een nagellak, lees dit artikel even terug om er meer over te weten te komen. De chique Rouge Allure lipsticks bestaan al heel wat langer en zijn vooral gewild door hun goede dekking met prachtige glans, gecombineerd met de ultra chique verpakking (in dit artikel staan meerdere foto''s van de verpakking). De  Rouge Allure Extrait de Gloss heeft echt een heel bijzondere verpakking, de flacon is gemaakt van ondoorschijnend ofwel opaque zwart glas. Uiteraard is het glas erg dik en de verpakking zeker niet kwetsbaar, dus zelfs een keer stuiteren op mijn tegels in de badkamer overleefde de Extrait de Gloss zonder problemen. Het bijzondere aan de verpakking is dat deze heel koel blijft aanvoelen, zo is hij altijd makkelijk te vinden in de toilettas! De gloss is vrij dik en lijkt plakkerig, de applicator is gemaakt van sponsachtig materiaal en heeft zowel een platte, brede kant alsook een smalle kant. Handig, want zo kun je precies werken en toch ook redelijk snel de gloss op de lippen aanbrengen. De gloss voelt op de lippen erg zacht aan, heel anders en fijner dan de meestal andere glosses, het lijkt of deze veel lichter aanvoelt. Ondanks dat het gloss is en heus wel wat plakt, is het niet zo''n vervelende gloss waarbij ieder stofje of haartje op de lippen blijft plakken.

De gloss is mooi gepigmenteerd, zelfs op mijn lippen (en die zijn niet echt bleek) geeft de lichtroze Insolence nog prima kleur af. Maar ook geswatched zijn de kleuren erg mooi, zien jullie ook dat ze toch transparant blijven? Dat is iets wat je niet veel tegenkomt in een gloss en daarbij zijn de kleuren ook zonder shimmers of glitters, het is echt pure glans op de lippen!

De Chanel Extrait de Gloss collectie ligt al in de winkels, natuurlijk vind je er een heel assortiment aan kleuren, je vind er zeker iets wat bij jou past! Ze kosten EUR 29,50, de flacon bevat 8 gram product....niet veel, maar wel een heel mooi en bijzonder product! Niet nieuw zijn de Rougel Allure lipsticks, tenminste het product is niet nieuw, er zijn echter wel nieuwe kleuren uitgebracht die goed passen bij de Extrait de glosses. Want uiteraard kun je de producten prima samen gebruiken! De Rouge Allure lipsticks zijn licht aanvoelende lipsticks met een prima dekking en mooie, satijnachtige glans. Zoals gezegd is de verpakking heel mooi en bijzonder chique, let ook op het geluid dat de lipstick maakt als je hem openmaakt, dat kan alleen een Chanel lipstick! Kijken jullie even mee naar 3 van de mooie, nieuwe kleuren?

Ik heb de swatches van beide soorten ook nog even voor jullie op de foto gezet met flits, zo komen de kleuren mooier uit, maar het zijn stuk voor stuk prachtkleuren waarbij Excess natuurlijk heerlijk vuurrood is en Insolente lief roze, de swatches op de lippen van Fatale volgen morgen samen met een full face, zodat jullie een idee krijgen hoe die kleur mij staat. De Rouge Allure lipsticks kosten ook EUR 29,50 en de kleuren die ik laat zien liggen nu al in de winkels, samen met nog meer andere chique kleuren. Wil je liever iets lichtere lipsticks, die wat minder gepigmenteerd zijn? Dan heeft Chanel natuurlijk de geweldige Rouge Coco lipsticks, hierover kun je in dit artikel van alles lezen, die zijn ook erg mooi & fijn. Maar....loop vooral de Chanel counter niet voorbij (waarom zou je dat überhaupt doen eigenlijk???) zonder even naar de bijzondere Rouge Allure Extrait de Glosses te kijken en let dan zeker even extra op de mooie verpakking! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top