Algemeen

Wie zoet is krijgt ... Een Lush SCOOP!

Binnenkort verwelkomen we met z''n allen Sinterklaas natuurlijk weer met open armen in ons land. Lush doet daar net zoals de voorgaande jaren gezellig aan mee door het introduceren van een aantal heerlijke nieuwe en limited edtion producten en leuke cadeauverpakkingen. Maar... dit jaar wordt Sinterklaas nog net een tikkeltje spannender want er zal een product worden uitgebracht dat slechts op een dag verkrijgbaar zal zijn in alle Lush filialen in Nederland. Wil jij graag weten welk unieke product dit is? Lees dan snel verder! Sinterklaas wordt door Lush op 13 november onthaalt met Suikergoed en Marsepein! Dit jaar neemt hij vanuit Spanje een zeer uniek Lush product mee naar Nederland dat slechts op één dag (13 november) verkrijgbaar is bij alle Nederlandse Lush filialen (niet via de mailorder). Dit unieke product is de Creamy Candy Bodylotion. Creamy Candy is een bubble bar slice die je kunt vinden in het vaste Lush assortiment en wordt nu dus eenmalig uitgebracht als bodylotion. Wil jij een pot bemachtigen dan moet je er snel bij zijn want op=op en van betrouwbare Lush bronnen heb ik vernomen dat er een heel beperkt aantal exemplaren per winkel beschikbaar zijn. De prijs zullen wij later toevoegen in dit artikel, de afbeelding is afkomstig van het Engelse Lush forum.

Naast de Creamy Candy Bodylotion brengt Lush nog een aantal leuke nieuwe producten uit die rondom deze periode verkrijgbaar zullen zijn. Een van de nieuwe producten is de Appeltjes van Oranje zeep (€5.95 – 100g). Dit is een zeep vol met vers sinaasappelsap, gedroogde sinaasappel, mandarijnolie, een vleugje neroli en stimulerende gember.

SUIKERGOED EN MARSEPEIN - €36.95

Een heerlijke cadeauverpakking vol met suikerzoete goodies! Dit pakket bevat Snow Fairy Shower Gel, Candy Cane Bubble Bar, Rock Star zeep, Honey I Washed the Kids zeep, Bubblegum Lipscrub en Snow Fairy gekleurde lippenbalsem.

OH KOM ER EENS KIJKEN - €45.95

In deze cadeauverpakking zitten zeven heerlijke doucheproducten die je de koude winter door helpen. Wat dacht je van de heerlijke Sexy Peel en Appeltjes van Oranje zeep? Een mini Sugar Scrub, de lekkere en verwarmende The Olive Branch en Glogg Shower Gels, een Buffy Body Butter en tot slot de New Shampoo Bar. Dat wordt genieten!

SINTERKLAAS KAPOENTJE - €13.50

Sinterklaas denkt niet alleen maar groot, want ook voor het kleinere budget zijn er enorm leuke cadeautjes. Sinterklaas kapoentje is een super leuk cadeautje en bevat onder andere Appeltjes van Oranje zeep. Daarnaast bevat deze verpakking ook de nieuwe limited edition Glogg Shower Gel. WIE ZOET IS KRIJGT LEKKERS - €10.95 Als je het hele jaar lief bent geweest dan is de heerlijke suikerzoete Sugar Plum Fairy Shower Scrub vast jouw ding! Dit product scrubt de dode huidcellen weg en stimuleert je bloedcirculatie. Als je daarna ook nog even onder de douche stapt met de Godmother zeep dan ben je op en top snoepig! Deze producten en de kerst items (waarvan er stiekem al een aantal in de kadootjes van hierboven verwerkt zijn, maar daarnaast wijden wij er natuurlijk een speciaal artikel aan) zijn vanaf 22 oktober verkrijgbaar in de verschillende Lush filialen. Op 20 oktober worden er speciale VIP KERST LAUNCH georganiseerd in alle filialen. Wil jij hierbij zijn dan kun je jezelf opgeven bij het Lush filiaal bij jou in de buurt. De VIP avonden beginnen om 19.30 uur. Vergeet je niet tijdig aan te melden want de plaatsen zijn beperkt! Ik heb enorm mijn best gedaan om lief te zijn dit jaar, dus ik ga er stiekem wel van uit dat Sinterklaas mij dit jaar niet overslaat, en jullie? Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top