Algemeen

Lush: Dia de los Muertos

Lush is altijd een beetje het eigenwijsje van de cosmetica industrie en juist daarom houden wij er zo van! Waren wij nuchtere Hollanders net gewend geraakt aan de Halloween Lush traditie, gooien ze het dit jaar over een geheel andere boeg. Wel een enorm leuke boeg trouwens want dit jaar haalt Lush Dia de los Muertos naar Nederland. Dit is een belangrijke nationale traditie uit Mexico. De ‘Dag der Doden’ staat volledig in het teken van een groot feest ter ere van overleden familieleden en vrienden. Natuurlijk horen hier speciale producten bij. Lees snel verder! Dia de los Muertos is een groots en kleurrijk spektakel met een lach, een traan, een dansje, lekker eten en een stevige neut. Lush introduceert vijf geweldige en interessante producten die slechts tijdelijk verkrijgbaar zullen zijn. Ik neem aan dat jullie erg benieuwd zijn, dus kijk snel even mee naar de afbeeldingen.

LADY CATRINA -

110 gram €5.50 Lady Catrina is het nationale symbool voor Dia de los Muertos in Mexico. Met haar kleurrijke hoed is deze skelettendame een parodie op de modieuze rijken. De kunstenaar die haar verzon wilde laten zien dat het niet uitmaakt of je arm bent of rijk, dood gaan we allemaal. Dit is een frisse zeep met limoen, agave nectar en neroli. CALACAS  jelly - 100g  €5.50 Zo rond November duiken in heel Mexico kleine doodshoofdjes op van suikergoed. Deze doodshoofdjes worden beschilderd tot kunstwerkjes en worden dan opgegeten op Dia de los Muertos. Deze jelly''s zijn veganistisch en hebben een frisse geur, verkrijgbaar in drie kleurtjes. Ik zou ze zo in mijn mond stoppen, het lijken wel winegums!

CALAVERA

- €5.50 per stuk Deze mooie ballistic bevat de nieuwe magische mix van Jack Constantine, die voor een kleurig en bruisend spektakel in je bad zorgt. De geur is fris met limoen en neroli en geeft je lekker veel energie.  Kortom een gezellige ballistic met een citrus bite!

Op 20 oktober wordt in alle Lush vestigingen een speciale VIP pre-launch georganiseerd. Er is nog plaats dus je kunt je hiervoor opgeven bij de Lush vestiging bij jou in de buurt. Deze producten en ook de Sinterklaas producten, kerst producten en cadeaus zijn vanaf 22 oktober verkrijgbaar in alle Lush vestigingen en via de mailorder www.lush.nl. Voor een overzichtje van de Sinterklaas cadeautjes neem je even een kijkje in dit artikel, hier vind je ook alle informatie over de bijzondere en vooral limited edition Creamy Candy body lotion die alleen verkrijgbaar zal zijn in de Nederlandse Lush winkels op 13 november. Binnenkort presenteren wij jullie de Lush holiday collectie, dus stay tuned! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top