Fashion

Philosophy Skincare kerstcollectie

Langzaam komen er steeds meer kerstcollecties en kerstspullen naar buiten bij alle verschillende merken. Een van de merken waarbij ik altijd erg uitkijk naar hun kerstspulletjes is toch wel Philosophy! Dit is een Amerikaans merk dat jullie misschien hier weleens voorbij hebben zien komen, de verpakkingen zijn heel leuk en vrolijk om te zien, meestal zijn ze voorzien van uitgebreide teksten en vaak ook recepten. Tijdens de verschillende (Amerikaanse) feestdagen brengen ze leuke, tijdelijk verkrijgbare producten uit die echt zijn gaan behoren tot mijn favorieten en gelukkig zie ik veel van die favorieten ook nu weer terug! In Nederland zijn de producten van Philosophy gelukkig ook te koop, zij het in een beperkt assortiment, bij de verschillende winkels van Skins. Ze gaan zeker ook weer een aantal van de kerstproducten binnenkrijgen, maar ik weet nog niet exact welke, daarover hou ik jullie zeker op de hoogte de komende tijd. Maar gelukkig voor mij (want ik ben nu eenmaal erg ongeduldig) zijn de producten sinds deze week ook al te koop bij HQhair, het leek mij daarom leuk om jullie kennis te laten maken met enkele van mijn favorieten en natuurlijk ook andere mooie en lekkere spulletjes! Warm & Toasty EUR 26,00 met daarin 3-in-1 shampoo/douchegel/badschuim in de geuren Hazelnut espresso, hot buttered rum en hot cocoa

Silent night shower gel EUR 16,50

een heerlijke douchegel met lavendel, heel zacht en rustgevend!

Gingerbread Man shower gel EUR 16,50

een lekkere kruidige geur die mij altijd doet denken aan cola

Have a cherry christmas shower gel EUR 16,50

een van mijn favorieten, een warme kersen geur verstopt in een lichtrode romige showergel. Ook in een set te koop voor EUR 18,75, er zit dan een lipgloss (EUR 10,50) bij in dezelfde geur maar de verpakking is wel een formaat kleiner.

Gingerbread Man scrub EUR 26,00

een geweldige zoutscrub die de huid opwarmt tijdens het scrubben,  echt geweldig te gebruiken tijdens de komende koude dagen!

Glow & Behold EUR 16,50

3 in 1 product met citrusgeur, nieuw en ik ben er erg nieuwsgierig naar!

Under the mistletoe EUR 21,00

een setje met 4 lipglosses in de smaken/geuren/kleuren Peppermint bark, Candy cane, frosted cookie en Cherry christmas

Kortom, genoeg om uit te kiezen en dan laat ik jullie nog niet eens alles zien! Via deze link kom je terecht bij het Philosophy assortiment van Hqhair. Ik heb inmiddels de Warm & Toasty al besteld, hij is al verzonden, dus kan ik jullie snel verslag doen! Willen jullie meer weten over deze producten? Laat het mij weten, want ik kan dus wel een paar reviews maken!

Trouwens, de producten van de kerstcollectie zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, zowel bij HQhair als later bij , als je echt graag iets wilt hebben dan zou ik de aanraden om het vroegtijdig te bestellen of te kopen, zodat je rond kerst niet misgrijpt. Echt...je krijgt er later spijt van! *wink* Ik hou jullie wat betreft de verkrijgbaarheid bij Skins zo goed mogelijk op de hoogte! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top