Algemeen

Win-actie : win de complete Canada collectie van W.I.C.

Natuurlijk hebben jullie de swatches en preview van de Canada collectie van W.I.C. by Herome al gezien in dit artikel? Schattige lakjes waar je de winter zeker wel mee doorkomt! Ik mag van Herome maar liefst 5 complete setjes van 6 lakjes weggeven aan mijn lezeressen, is dat niet super? Ik ga de win-actie verdelen, 3 setjes geef ik weg via en mail & win-actie en de overige twee setjes deel ik op en geef ik weg via Twitter. Handig, want zo heb je meer kans en kun je ook meedoen als je bijvoorbeeld maar 1 lakje van de collectie zou willen winnen....maar ja, een complete collectie is natuurlijk ook wel erg leuk, daarnaast kun je de collectie ook delen met vriendinnen, collega''s, dochters of zussen! Kijk snel verder hoe je kans maakt.... Meedoen is weer heel erg simpel, we hebben namelijk gewoon weer een antwoord nodig op twee vragen, waarvan er 1 wel erg simpel is en de 2e is misschien wel lastiger. Maar kom op, jullie hebben er vast wel iets voor over! Wil je een complete Herome Canada collectie winnen? We mogen 3 collecties t.w.v. EUR 37,50 weggeven en daar moet je het volgende  voor doen:

  • geef antwoord op de volgende vraag : was is de hoofdstad van Canada?
  • noem 3 namen van de lakjes die horen tot de Herome Graffiti Nail art collectie
  • stuur jouw antwoorden voor vrijdag 8 oktober 2010 23.59 uur per mail naar winactie@lushiousbeauty.nl o.v.v. Herome Canada
  • vergeet niet jouw naam en adres mee te sturen
  • op dinsdag 12 oktober 2010 zullen de 3 winnaars bericht krijgen, waarna ze bekend worden gemaakt op Lushious Beauty (gewijzigde datum omdat de lakjes nog niet binnen zijn!)

Wil je kans maken op 1 van de losse nagellakjes van de collectie? Dan moet je goed naar de volgende aanwijzingen kijken:

  • volg ons op Twitter, ga naar http://twitter.com/lushiousbabe en klik op "follow"
  • hou in de week van 11 t/m  16 oktober mijn tweets in de gaten (gewijzigde data omdat de lakjes nog niet binnen zijn bij mij!)
  • op verschillende momenten houd ik een re-tweet actie, om kans te maken hoef je alleen maar tijdig mijn tweet te re-tweeten (ofwel terug te sturen). Als je gewonnen hebt, neem ik via Twitter contact met je op, hou dat dus ook in de gaten.
  • krijg ik geen reactie van een winnaar in dat weekend, dan zal ik een andere winnaar kiezen.

Succes met deze win-actie!! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top