Reviews

DKNY Be Delicious Eau de toilette

Het parfum DKNY Be Delicious is al vanaf de lancering in 2005 een grote hit onder Nederlandse vrouwen, momenteel staat Be Delicious op de 8e plaats van meest verkochte geuren, iets waar ze zeker trots op mogen zijn. Wereldwijd worden er jaarlijks maar liefst 4 miljoen flesjes van verkocht, is dat geen ongeloofelijk aantal! Maar er is ook leuk en lekker nieuws te melden, sinds vorige maand ligt er namelijk een nieuwe versie van dit fijne appeltjesparfum in de winkel, er is nu ook een eau de toilette aan het assortiment toegevoegd! En ik moet jullie zeggen, hij is werkelijk heerlijk! Dat vind het Nederlands/Engelse topmodel Lara Stone waarschijnlijk ook, zij is sinds kort het gezicht van DKNY''s Be Delicious! Kijk en lees snel even verder....

Deze nieuwe, lichtere versie zal waarschijnlijk heel veel fans van de eau de parfum variant van Be Delicious aanspreken, maar ik weet zeker dat de eau de toilette ook nieuwe fans zal krijgen. De Eau de toilette is lichter, luchtiger en nog verfrissender, je ruikt de versgeplukte appels waar je Lara een hap van ziet nemen in gedachten! De geur is als volgt samengesteld:

  • top : natuurlijk aroma van Amerikaanse appels, grapefruit en magnolia
  • hart : tuberoos, lelietjes-van-dalen, rozen en viooltjes
  • basis : zacht sandelhout, blond hout en witte amber
In eerste instantie dacht ik dat de verpakking identiek is aan de "originele" eau de parfum, maar dat is toch niet zo. De verpakking is gemaakt van hetzelfde materiaal, echter het logo heeft witte i.p.v. groene letters. De vorm van de flacon is natuurlijk geinspireerd door de appel, bij deze versie is de vloeistof doorzichtig in tegenstelling tot de groene Eau de Parfum.
De Be Delicious Eau de toilette is vooral een stuk frisser dan de Eau de parfum, die toch nog wel flink wat zoets in zich heeft, door de frisse appel heen ruik ik vooral de grapefruit en die combinatie is heerlijk fris en fruitig! De Eau de toilette is dus geen lichtere versie van de Eau de parfum, het is geen exacte duplica maar dan frisser, al blijft dit een beetje lastig uit te leggen. Ondanks dat dit een Eau de toilette is, en dus minder parfum-olie bevat, blijft de geur erg lang aanwezig. Ik vind hem echt heerlijk en gebruik deze inmiddels vaker dan de Eau de parfum, die ik soms iets te zoet vind.
 
Maar eigenlijk kan ik van alle versie''s van Be Delicious wel erg genieten op zijn tijd, want naast de Be Delicious zijn er natuurlijk ook de Be Delicious Fresh Blossom (niet op de onderstaande foto) en de Red Delicious in het assortiment te vinden. Maar in de afgelopen 5 jaar zijn er ook speciale limited editions van Be Delicious uitgebracht zoals de Pop Art versie en de Candy Apples (die zijn werkelijk geweldig, als je de Sweet Caramel apple nog vind in de winkels, dan moet je die kopen hoor!).
De Be Delicious Eau de Toilette is vanaf nu toegevoegd aan het vaste assortiment, het is geen limited edition en zal dus blijvend te koop zijn! Is jouw Be Delicious Eau de parfum bijna op? Probeer dan zeker deze eens als je in de winkels bent, wie weet wordt dit wel jouw nieuwe favoriet? Of je neemt ze gewoon allebei! De Be Delicious Eau de toilette spray van 30 ml heeft een adviesprijs van EUR 29,75 en is te koop bij alle grote parfumerieen. Hoe vinden jullie trouwens de onderstaande foto? Toch wel heel leuk zo''n Nederlands topmodel op de fiets, deze foto zou zo maar geschoten kunnen zijn in Amsterdam, maar nee....het was hartje New York, de bakermat van DKNY!
Deel dit artikel
Back to top