Algemeen

Naomi Campbell - Cat deluxe with kisses

" Er hangt liefde in de lucht....The Cat slaat weer toe!" Cat deluxe with kisses is de 10e geur van Naomi Campbell. Deze nieuwste aanwinst van Naomi''s populaire Cat deluxe geurlijn komt dit keer een tikje ondeugend uit de hoek, het past daarmee uitstekend bij de lente en de zomer. Vanaf 1 mei 2009 vind je deze nieuwe, frisse, orientaals-bloemige geur in de winkels, voor de echte Naomi fan is dit natuurlijk een absolute must-have. Lees snel verder.... De parfum zit in een schattig wit doosje dat helemaal ondergezoend is door Naomi zelf, tenminste zo lijkt het! Zelfs het supergestroomlijnde roze flacon zit nog onder de zoenmondjes....superschattig! Aan de dop hangt een hardroze donsje dat je er ook weer af kunt halen en bijvoorbeeld kunt hangen aan een mobiele telefoon.

 

De geur zelf heeft een top van kardemom, rode bessen, bergamot, clementine, appel en zwarte bessen met een vleugje peper. Na de topnoten ruik je de hart van de geur, dat een rijk boeket is van bloesems van de roos, pioen en jasmijn. De basis van de geur zijn vetiver, wierook, vanille en tonkabonen. De eerste indruk is dat de parfum vrij zoet is, maar dat verdwijnt snel, de bloemengeur komt al snel prettig "omhoog" terwijl na verloop van tijd vooral de wat kruidige basistonen achterblijven, maar de geur blijft steeds fris, heel apart en lekker.

Van deze nieuwe parfum is ook een complete productlijn voor het lichaam gemaakt, dat is altijd erg fijn want ik hou ervan als ik ook kan douchen met mijn favoriete geur. Dit zijn de prijzen van de diverse producten:

  • Eau de toilette 15 ml EUR 16,00
  • Eau de toilette 30 ml EUR 24,00
  • Eau de toilette 50 ml EUR 33,00
  • Bodylotion 200  ml EUR 13,50
  • Showergel 200 ml EUR 12,50
  • Deodorant spray 150 ml EUR 12,50 

Vanaf 1 mei 2009 zul je deze bijzondere geur in de winkels vinden. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top