Nieuws

Groene nagellak: hot or not?

In een groen, groen, groen, groen knollenland! Het lijkt er soms een beetje op dat groene nagellak nog niet helemaal is geaccepteerd door de gemiddelde nagellak liefhebster, terwijl juist deze herfst en winter we heel veel groentinten tegenkomen. Vandaag heb ik voor jullie een artikel gemaakt waarin de kleur groen de hoofdrol speelt. Lees verder voor meer informatie en natuurlijk… veel groen! Groene nagellakjes zijn er natuurlijk in veel varianten. Een poos geleden bracht Chanel de bijzondere kleur Jade uit en MAC de Peppermint Patty. Allebei mint groene nagellakjes, eigenlijk was toen een beetje het mint groene tijdperk aangebroken. Nu is dat echter toch wel een klein beetje voorbij, natuurlijk kun je nog prima mint groen dragen (als je echt graag wilt!), maar de herfst en winter kleurtjes zijn toch echt warmer en donkerder.

Ik heb redelijk wat groene lakjes in mijn stash en ben er van de week even voor gaan zitten om de twaalf mooiste kleurtjes uit te zoeken en deze voor jullie op de gevoelige plaat vast te leggen. De kleuren zijn divers, sommigen zijn wat moeilijk verkrijgbaar, anderen komen uit huidige collecties maar hebben een ding gemeen: ze zijn groen!

Zoya Veruschka - Zoya Envy - MAC  Beyond Jealous - MAC – Jade Dragon

Sally Hansen Jumpin Jade - Ulta  Envy - China Glaze  Zombie Zest - Orly - Its not rocket Science

Zoya Shawn - Illamasqua Hectic - MAC Dry martini - Chanel Khaki Vert

Twaalf groene nagellakjes, en allemaal anders. Sommige nagellakken lijken natuurlijk best een klein beetje op elkaar, daar ontkom je als liefhebber niet aan. Echter zijn de droogtijd, dekking etc van bijna alle kleuren verschillend. Het grootste gedeelte van de bovenstaande kleuren zijn als eens eerder langs gekomen hier bij Lushious Beauty. Een aantal lakjes zijn zelfs hard to get polishes, hieronder nog even de kleurtjes op een rijtje, inclusief een linkje naar het desbetreffende artikel en indien mogelijk verkoopadres (linkje via prijs).

Zoya Veruschka - Zoya Envy - MAC  Beyond Jealous - MAC – Jade Dragon

Midden: Sally Hansen Jumpin Jade - Ulta  Envy

China Glaze  Zombie Zest - Orly - Its not rocket Science - Zoya Shawn - Illamasqua Hectic

Zoya Shawn - Illamasqua Hectic - MAC Dry martini - Chanel Khaki Vert

Ik vind groen een hele fijne kleur om te dragen momenteel. Vooral de Zoya Shawn, Chanel Khaki Vert en Illamasqua Hectic draag ik regelmatig. Deze kleurtjes liggen dan ook ik mijn zogenaamde favorieten box.

Ik vind het zelf wel erg leuk om te zien hoe verschillend de kleuren zijn. Bij de ene kleur heeft groen de overhand, en bij sommige andere kleuren kan door een klein vleugje bruin of grijs weer een heel ander effect geven. Wat vinden jullie van groene nagellakjes? Hot of helemaal niet?

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top