Reviews

The Body Shop herfst make-up trend

The Body Shop heeft deze herfst een leuke make-up trend collectie uitgebracht, die alweer even in de winkels van The Body Shop ligt. De collectie bestaat uit ene combinatie van mooie, bestaande oogschaduws en lipsticks, aangevuld met 2 prachtige gezichtspoeders en 3 bijzondere special edition Kajal Eyeliner. Die laatste producten heb ik voor jullie getest en geswatched, waarbij ik de producten ook nog eens laat zien in een filmpje, kijken jullie even mee?

Het Autumn Leaves Compact is natuurlijk de blikvanger van deze collectie, een prachtig gezichtspoeder/bronzer/blush die in twee varianten in de winkels ligt. Ik heb de kleur Chestnut (kastanje) die wel behoorlijk heftig is, de finish is een beetje metallic en daardoor kan ik je wel aanraden om de poeder een beetje voorzichtig aan te brengen, anders wordt het al snel too much! Het Autumn Leaves compact kost EUR 15,00 en is tijdelijk verkrijgbaar, laat het dus niet aan je voorbij gaan als je het net zo mooi vind als ik. Als je nieuwsgierig bent naar een swatch van dit mooi palette, dan moet je even het filmpje bekijken!De Special Edition Kajal Eyeliners zijn hele leuke producten, die wat mij betreft zo in de vaste collectie van The Body Shop zouden mogen komen! Het zijn een soort stiftjes die in een lipstickhulsje zitten, je draait ze omhoog en brengt de kajal aan rond de ogen. Ik denk dat de meeste van jullie dit soort producten op de waterlijn zouden gebruiken, daar zijn ze dan ook prima voor geschikt omdat ze iets droger van structuur zijn, hierdoor hechten ze goed aan het randje aan de binnenkant van de ogen. Maar je kunt de kajals ook prima gebruiken aan de buitenkant van het oog, als een echte eyeliner dus.
De Special Edition Kajal Eyeliners kosten maar EUR 9,00 en zijn er in 3 varianten : zwart, donkergrijs en donkergroen.
Erg leuke en vernieuwende producten, die eigenlijk allemaal wel aan te raden zijn, natuurlijk moeten jullie ze zelf even gaan bekijken in de winkels, waarbij jullie dan direct een kijkje kunnen nemen bij de oogschaduws en lipsticks die horen bij deze collectie, daarmee maak je de herfstlook helemaal af. Bekijk natuurlijk ook nog even het filmpje, waarin je de producten "live" in beeld ziet!
Deel dit artikel
Back to top