Nieuws

LUSH: Dia de los Muertos producten

Vorige week hebben jullie in dit artikel alles kunnen lezen over mijn bezoekje aan de enorm leuke Lush pers winterpresentatie waarbij ik aanwezig was. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een gedeelte van deze heerlijke wintercollectie. Dit gedeelte is de spannende Dia de los Muertos collectie. Deze collectie hebben jullie eerder bij ons voorbij zien komen maar inmiddels heb ik de producten voor jullie besnuffeld, getest en gefotografeerd, dus tijd voor meer informatie! Dia de los Muertos is een belangrijke nationale traditie uit Mexico. De ‘Dag der Doden’ staat volledig in het teken van een groot feest ter ere van overleden familieleden en vrienden. Lush introduceert een aantal geweldige en interessante producten die je hieronder van dichtbij kunt bekijken. Ook Debbie heeft deze heerlijkheden in huis, dus wij kunnen jullie allebei laten weten wat wij van deze producten vinden! LADY CATRINA - 110 gram €5.50 Lady Catrina is het nationale symbool voor Dia de los Muertos in Mexico. Met haar kleurrijke hoed is deze skelettendame een parodie op de modieuze rijken. Zij laat iedereen zien dat het niet uitmaakt of je arm bent of rijk, dood gaan we allemaal. De zeep ruikt lekker fris en bevat limoen en neroli. De zeep is lekker vers en zacht en is daarnaast ook nog eens ontzettend mooi! Het zal waarschijnlijk erg kostbaar worden om een hele zeep aan te schaffen van een paar kilo, maar als jullie tijd hebben moet je de grote zeep zeker even in de winkel gaan bekijken! CALAVERA - €5.50 per stuk Deze mooie ballistic bevat de nieuwe magische mix van Jack Constantine. De ballistic bestaat uit twee delen: Het eerste deel bevat de nieuwe formule waarin bbs (Bubble Bar Slice) is toegevoegd en de binnenkant van de ballistic is een snelle en kleurige bruis-formule die voor spektakel in bad zorgt! De geur is fris met limoen en neroli en eigenlijk momenteel enorm favoriet. Ik weet zeker dat Debbie daar exact hetzelfde over denkt! CALACAS jelly - 100g €5.50 Rond November duiken in heel Mexico kleine doodshoofdjes op van suikergoed die worden beschilderd tot kunstwerkjes en worden dan opgegeten op Dia de los Muertos. Deze jelly’s in de vorm van een doodshoofdje zijn veganistisch en hebben een frisse geur met een stevige bite, dit is wel even flink wakker worden onder de douche. Als je een klein stukje van de jelly in een puff stopt krijg je trouwens enorm veel romig schuim, maar je kunt natuurlijk ook de volledige jelly gebruiken om jezelf even flink mee in te ''zepen''. Debbie :

Laat ik beginnen met Lush mijn complimenten te geven over deze bijzondere, anders dan andere Halloween collectie! Erg leuk om het op deze manier te doen, ik vond het vooral erg leuk dat Mexico nu eens op een positieve manier in het beauty nieuws komt (misschien herinneren jullie je nog de MAC & Rodarte collectie met alle nare gevolgen), anyway, dit is gewoon top! De producten hebben elk ook mijn  hart gestolen, de frisse, fruitige geuren maken ieder bad een feestje! Ook douchen met de creepy Calacas Jelly is natuurlijk heel apart en natuurlijk is dit een favoriet van Sem, die gek is op griezelige dingen! Wisten jullie dat je ook heel goed met deze jelly''s kan gooien? Nee....vraag het maar eens na bij de Lush verkopers, daar heeft Sem het van geleerd en dus vliegt de Calacas jelly mij regelmatig om de oren, maar hij overleeft het altijd! Toch een beetje spooky! De Calavera ballistic is echt geweldig qua geur en ook qua bad-beleving, je wordt op slag vrolijk en vergeet een eventuele koude, winderige, regenachtige dag heel snel na een Calavera-bad! Hiervan ga ik er zeker nog een paar extra van kopen, want als echte neroli-fan moet ik hier toch een kleine stash van hebben, je weet maar nooit wanneer je zo''n oppepper kan gebruiken!

Deze producten, de Sinterklaas producten, kerst producten en cadeaus zijn verkrijgbaar in alle Lush vestigingen en via de mailorder www.lush.nl. Uiteraard zijn alle seizoensproducten beperkt verkrijgbaar en dus: op = op! Ben jij fan van de Dia de los Muertos producten sla dan een mooie stash in want wie weet is het wel de eerste en laatste keer dat deze producten worden uitgebracht! Bijdrage van Wendy & Debbie

Deel dit artikel
Back to top