Algemeen

Shizo presenteert: Urban eco parfums van Honoré des Prés

Heerlijk nieuws op deze koude woensdagochtend! Shizo.nl heeft namelijk weer een enorm leuk jong en hip merk toegevoegd aan hun prachtige eco assortiment. Deze keer gaat het om het Franse parfumhuis Honoré des Prés. De nieuwe producten zijn exclusieve, biologische en Ecocert gecertificeerde eau de parfums. Nieuwsgierig? Lees dan snel even verder voor meer informatie! Topparfumeur Olivia Giacobetti (Guerlain, Diptyque, Costes en L’Artisan Parfumeur) werd door Honorés des Prés gevraagd om een collectie parfums te ontwikkelen met alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Inspiratie voor deze opdracht vond zij in New York en het resultaat zijn drie 100% natuurlijke eau de parfums met zeer lange houdbaarheid op de huid die onmiskenbaar de Giacobetti signatuur dragen. De parfums hebben overigens een enorm leuke verpakking! Deze coffee-to-go en de brown paper bag zijn natuurlijk typisch NY! De ultieme citytrip met (uiteraard) een funky en milieuvriendelijke verpakking. Ik ga deze drie geuren natuurlijk voor jullie testen want parfums die ongekend gedurfd, vernieuwend en ook onweerstaanbaar draagbaar zijn daar ben ik natuurlijk meer dan benieuwd naar! Ik kan jullie wel alvast een voorproefje geven wat betreft de omschrijvingen: Love Coco

De bedrieglijk eenvoudige combinatie van kokosnootmelk, koriander en vanille zet je direct op het verkeerde been. Giacobetti slaagt er in deze ingrediënten te ‘layeren’ tot een complexe geur, waarbij de kokos als eerste om de aandacht vraagt, maar al snel wordt opgetild door de koriander voor een pittig contrastrijk randje, waarna de vanille het zoete aan de kokos ontrekt voor een zinderende finale die heerlijk lang om je heen blijft hangen.
I Love Les Carottes
Aards en plantaardig. Zo presenteert deze excentrieke geur op basis van rauwe wortel zich in eerste instantie. Gecombineerd met sappige sinaasappel, patchouli, vanille en iris ontstaat een warme en oorspronkelijke cocktail. Giacobetti maakt er een subtiel en uiterst draagbaar parfum van. Het is gedurfd. Urban. Excentriek. Unisex. I Love Les Carottes is niet voor muurbloempjes!
Vamp à NY
Een onverwachte, maar oh zo sexy ontmoeting van tuberose en rum. Stevig, maar nooit zwaar. Een supervrouwelijke en sensuele geur die zich met vanille en benjoin zachtjes ontwikkelt in een heerlijk bedwelmende en exotische basis. Met deze onweerstaanbare geur laat Giacobetti wederom zien waarom zij terecht tot het zeer selecte gezelschap van de ‘haute perfumery’ behoort.

Deze bijzondere parfums (50 ml eau de parfum) zijn voor €79.00 per stuk verkrijgbaar bij Shizo.nl. Heb je moeite met kiezen tussen de drie varianten dan heeft Shizo daar een prima oplossing voor in de vorm van de Sample set (3 x 2 ml spray testers). Deze set bevat alle geuren en is verkrijgbaar voor €10.00 per set. Vind je dat jij, je moeder, zusje of beste vriendin vandaag een (h)eerlijk cadeautje verdiend? Wacht niet te lang met bestellen want ik verwacht dat deze sample setjes als zoete broodjes de (web)winkel uit zullen vliegen!

Vergeet tijdens het bestellen vooral niet onze kortingscode (lushious) te gebruiken want met deze code ontvang je 5% korting op het volledige Shizo assortiment ex verzendkosten. Binnenkort kan ik jullie nog veel meer vertellen over de geuren en hun kenmerken, en ongetwijfeld zal ik dan ook een persoonlijke favoriet kunnen aanwijzen! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top