Algemeen

Win een Evolve Gentle Cleansing Melt!

Evolve is een enorm leuk no-nonsense eco smart merk met heerlijke, effectieve en natuurlijke producten voor gezicht, lichaam en haar. Jullie herkennen het merk waarschijnlijk wel want de Gentle Cleansing Melt heeft mijn hart gestolen en is daarom al twee keer verschenen in mijn top 10! Dit was eigenlijk nog niet eerder voorgekomen en daarom moeten we dat maar eens gaan vieren vond ik eigenlijk, en ik niet alleen: de dames van Be So Pure zijn het daar helemaal mee eens, vandaar dat ik twee Melts mag weggeven! De doelstelling van Evolve is simpel: zij ontwikkelen natuurlijke producten, die betaalbaar zijn en een optimale huidverzorging bieden. Een verzorging die lekker ruikt en een fijne werking heeft en daarnaast voldoet aan alle aspecten van een goed eco product. De Gentle cleansing Melt is een 100% natuurlijke reinigingsbalsem op basis van suiker. Tijdens het gebruik verandert dit product wel drie keer van structuur, en dat maakt het echt een uniek product dat enorm leuk is om te gebruiken! De milde, zeepvrije reinigingsbalsem smelt make-up en onzuiverheden van de huid en zorgt dat deze heerlijk schoon, zacht en gehydrateerd aanvoelt. Je kunt dit product ook erg goed gebruiken als massage olie (wel even afspoelen na gebruik), body wash en scheerproduct.

We gaan even verder met het goede nieuws, want binnenkort krijgen twee lezeressen deze heerlijke Gentle cleansing Melt met een waarde van EUR 15.90 thuis gestuurd. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen: Ik wil van jullie weten welke twee producten van Be So Pure jullie mij aanraden op basis van de volgende informatie:

Ik ben 35 jaar en heb een normale huid die in de herfst en wintermaanden wel een klein beetje extra vocht kan gebruiken. Ik ben dol op handcrèmes, badderen en gezichtsmaskertjes. Ik heb gekleurd haar en dat moet ik natuurlijk goed beschermen want ik wil niet dat mijn kleur vervaagt. Ik ben dol op lavendel, munt, sinaasappel en citroengras. Daarnaast heb ik twee kinderen die het ook heerlijk vinden om te badderen en ben ik een stiekem een klein beetje verslaafd aan lippenbalsems!
Ik ben enorm benieuwd welke producten jullie mij aan gaan raden en natuurlijk: Waarom?

Plaats jouw antwoorden in een reactie hieronder en vergeet vooral niet een correct email adres te gebruiken zodat ik contact met jou kan opnemen wanneer je gewonnen hebt. Wees creatief en kopieer geen antwoorden, want dat valt natuurlijk al heel snel op! Met de zoekfunctie op de website van Be So Pure kom je al snel verder. Deelnemen kan tot en met 4 november. Succes! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top