Algemeen

Dior 5-couleurs designer, nieuwe oogschaduwpalette's

Dior heeft al zolang ik mij kan herinneren oogschaduwpalette''s in hun collectie, die 5 kleurtjes bevatten. Eigenlijk best apart omdat de meeste oogschaduwpalette''s maar 3 of 4 kleurtjes hebben. Maar het is niet voor niets, ik zal het in deze post proberen uit te leggen waarom dat is. Het leuke is dat sinds kort er 4 gloednieuwe Dior oogschaduwpalette''s in de winkels liggen. Lees snel verder voor alle informatie en foto''s.... Het oogschaduwpalette met 5 kleurtjes is namelijk vernieuwd, niet alleen zijn de 5 kleuren oogschaduw verschillend in het palette, Dior gaat nu ook werken met oogschaduws in verschillende texturen. Van oorsprong is Christian Dior natuurlijk een haute couture huis die een ware legende zijn op het gebied van Haute Couture, denk maar aan de legendarische New Look van de jaren 50. Sinds jaren staat John Galliano aan het hoofd van de Haute Couture afdeling van Dior en zijn ontwerpen blinken altijd uit in het bijzondere gevarieerde materiaalgebruik. Dit gegeven is nu ook doorgezet in de maquillage-lijn, als eerst in 4 nieuwe oogschaduwpalette''s.

De 5 -couleur designer palette''s zijn samengesteld uit 5 kleuren met verschillende texturen van mat tot glinsterend, ze hebben allemaal hun eigen functie en plaats bij het opmaken van de ogen. Je kunt het palette bijvoorbeeld op deze manier gebruiken:

  • 1 Basis: de lichtste kleur van het palet is de basis die egaliseert, verheldert en fixeert.
  • 2 Kleur: deze heeft een iriserende finish en wordt gebruikt om de oogleden intens op te maken.
  • 3 Schaduw: dit is de donkere kleur die zich onderscheidt door zijn gesatineerde finish. Deze wordt gebruikt om de ogen reliëf en structuur te geven.
  • 4 Shine: de shine verheldert de ogen met zijn parelfinish en zijn glans.
  • 5 Liner: de liner heeft een fluwelige, matte textuur met de soepelheid van een lipstick. Hij is zeer gemakkelijk aan te brengen en geeft de ogen een diep accent.

Maar je kunt ook minder kleurtjes gebruiken voor een iets simpelere look, je kunt er alle kanten mee op. Het 5-couleurs designer palette wordt uitgebracht in 4 verschillende kleurencombinatie''s en kost EUR 57,37  (adviesprijs):

  • Navy

  • Smoky

  • Nude Pink

  • Amber

Dat zijn toch mooie oogschaduwpalette''s of niet? En de kleuren zijn allemaal zeer bruikbaar, dit zijn eigenlijk de basic doosjes die iedere vrouw wel in haar stash moet hebben (stash=make-up collectie!). Zeker als je nog niet zo bedreven bent in het aanbrengen van oogmake-up zijn dit soort doosjes erg fijn omdat ze erg fijn te combineren zijn. Maar ik moet toch wel 1 aantekening maken bij deze prachtige palette''s.............waarom zitten er nu nog steeds van dit soort verschrikkelijke sponsapplicators bij? Dat is voor mij echt onbegrijpelijk....doe er dan niets bij, want als je die applicators gebruikt, is er een grote kans dat de oogmake-up er niet mooi uit komt te zien en dat is echt zonde! Mijn advies is dus ook : koop absoluut 1 van deze palette''s (ik hou van de Smoky & Amber), gooi die rare sponsjes weg en zorg voor 2 goede kwasten en je kunt er een hele tijd tegenaan! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top