Nieuws

Cheeky Monkey Cosmetics Nagellakjes by Boozyshop

Cheeky Monkey Cosmetics is een heel bijzonder en geestig (nagellak)merk dat nog niet zo heel lang geleden in Nederland is geïntroduceerd door Boozyshop. Ik ben daar erg blij om want ik ben al een poosje erg benieuwd naar deze op meerdere vlakken unieke lakjes. Vandaag wil ik jullie dan ook graag voorstellen aan een aantal Cheeky Monkey nagellakjes. Lees verder voor meer informatie. Cheeky Monkey vindt dat iedere vrouw zich vrij mag voelen en mag uiten wat ze wil. Stiekem is dit merk gericht op hardwerkende dames, die het leven soms een klein beetje te serieus nemen en wel wat afleiding kunnen gebruiken in de vorm van een grapje. Cheeky Monkey haalt jouw brutale kant naar boven! De nagellakjes zijn momenteel verkrijgbaar in ruim veertig kleuren en daarnaast vind je in het assortiment ook een base- top- en glans coat. Niet alleen de kleuren zijn pittig, ook de namen van de lakjes zijn op zijn zachtst gezegd: stout en erg grappig! De kwaliteit van de producten is erg goed. Cheeky Monkey noemt hun cosmetica dan ook niet voor niets Quality with a giggle! Ik heb een aantal producten ontvangen waaronder drie nagellakjes en een base coat (Wet Dream). De namen liegen er niet om, want de rode kleur heet Man Eater, de roze variant Bite Me en de Paarse kleur die jullie ook als NOTD in dit artikel terug kunnen vinden dat is de Booty Call. Ik moet bij deze naam iedere keer weer denken aan een scene uit Two and A Half Men. Wie deze scene herkent gniffelt vast wel even mee!

De nagellakjes zijn niet goedkoop, want je kunt de lakjes aanschaffen voor EUR 14.95 per stuk. Wanneer je de prijs vergelijkt met een gemiddeld druggstore nagellakje is dat inderdaad vrij prijzig. De kwaliteit is echter minimaal vergelijkbaar met de lakjes van Chanel, en dat is echt een top merk wat nagellak betreft. De structuur is prettig, en de nagellak is zeer snel droog.

Man Eater
Bite Me
Booty Call Wet Dream (top coat)

Ik heb de afgelopen week een van de nagellakjes van Cheeky Monkey getest door deze zonder top coat eens even flink op de proef te stellen. Ik heb tijdens het schoonmaken geen handschoentjes gebruikt (iets wat ik normaliter wel doe) en ik heb geknipt, geplakt geknutseld, enfin: de ultieme test. Resultaat was uitstekend, want na vier dagen zag ik geen enkele beschadiging aan de nagellak. v.l.n.r: Booty Call, Man Eater en Bite Me De nagellakjes van Cheeky Monkey Cosmetics staan op de eerste plaats in de Skin Deep Cosmetics database en zijn 3 Free en bevatten geen formaldehyde, toluene en DBP. Neem eens een kijkje tussen de mooie Cheeky Monkey kleurtjes bij Boozyshop.nl. Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit, het borsteltje de en prettige structuur jullie zullen verrassen! Kijken jullie ook nog even naar het filmpje wat ik van de lakjes heb gemaakt, zo kun je ze ook live bewonderen, zij ze niet schattig! Je kunt meer van dit soort filmpjes vinden op ons YouTube-kanaal. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top