Inspiratie & Tutorials

In bad met The Böögg van Lush feat. Sem

Zin in een spannende actie-film met de nieuwste Hollywoodster in de hoofdrol? Een knappe blonde jongeman, met six pack die spannende avonturen beleeft onder water......wie kijkt daar nu niet graag naar? Dan moeten jullie zeker heel snel even verder kijken naar de film "In bad met The Böögg van Lush", waarin je de heerlijke, kleurrijke ballistic van Lush ook zult zien, een musthave tijdens grijze, saaie winteravonden. The Böögg is een nieuwe ster aan het Lush kerst-firmament en slechts tijdelijk verkrijgbaar zolang de voorrraad strekt. The Böögg weegt 80 gram en kost EUR 3,95, dit is wat Lush over dit mannetje zegt:

Deze sneeuwman zorgt voor een schitterend spektakel in je bad. Lavendel, rozemarijn en tijm zorgen voor een zacht kruidige bad waarmee je heerlijk tot rust komt. Laat je bad vol lopen met warm water, stap er samen met de Böögg in en genieten maar...

Het is een spannende ballistic die opbruist in verschillende mooie kleuren, het moet een sneeuwpophoofd voorstellen vol met vuurwerk, dat blijkbaar een traditie is in het Hoge Noorden. De geur is vrij zacht, eerst wat fruitig (citrus) en daarna licht kruidig, echt een allemansvriend deze Böögg, iedereen vind hem fijn! Speciaal voor jullie hebben Sem (mijn zoontje) en ik dit spannende filmpje gemaakt, hopelijk vinden jullie het leuk! Lush heeft diverse winkels verspreid over Nederland en België, alle adressen vind je op de website van Lush, www.lush.nl. Geen Lush winkel in de buurt? Dan kun je gelukkig ook gewoon bestellen in de webshop van Lush, vooral doen, de spulletjes zijn zo heerlijk! Bijdrage van Debbie & Sem, met dank aan Wendy voor de foto''s!

Deel dit artikel
Back to top