Nieuws

MAC & Marcel Wanders NL release 4 december 2010

Eindelijk mag ik jullie iets laten zien van de MAC & Marcel Wanders collectie, wat heeft dat enorm lang geduurd zeg! En dan te bedenken dat de collectie al over 4 weken in de MAC winkels zal komen te liggen! Nou ja, gelukkig is het niet zo''n grote collectie, dus hoeven we ook niet zolang te sparen......alhoewel, de producten zijn wel behoorlijk aan de prijs natuurlijk, maar wel extra speciaal omdat de verpakkingen van de collectie door de Nederlandse designer Marcel Wanders zijn ontworpen. Dat is iets waar we als Nederlanders best trots op mogen zijn, dacht ik zo! Kijk snel even mee naar de producten en de definitieve prijzen......

In dit artikel hebben jullie al een aankondiging kunnen lezen voor deze collectie, maar toen was er niet zoveel bekend, inmiddels gelukkig wel. Laat ik beginnen met uit te leggen dat MAC jaarlijkse een zgn. luxe collectie uitbrengt, een kleine collectie met producten in een extra luxe, vaak handgemaakte, verpakking. De producten zijn eigenlijk altijd vrij basic van kleur, alhoewel het wel altijd nieuwe producten zijn, de lipstick- en lipglass-kleuren vind je dus niet terug in het vaste assortiment. De verpakkingen zijn in dit geval ontworpen door Marcel Wanders, die zich heeft laten insprireren door het schilderij van Johannes Vermeer "Het meisje met de parel". Marcel Wanders stelde zich het meisje voor terwijl ze zich gereed maakte om te poseren voor dit meesterwerk, zou ze zich ook nog opgemaakt hebben? Marcel vroeg het zich af en zo ontstond het idee voor deze mooie producten! Wisten jullie trouwens ook dat Marcel Wanders weleens make-up tutorials bekijkt op YouTube? Dat is best een vreemd idee toch? Op naar de producten, de prijzen zijn inmiddels aangepast, dit zijn de officiële prijzen zoals die door MAC aan mij zijn doorgegeven (helaas is het weleens zo dat het in de winkels toch anders zou kunnen zijn, daar kan ik helaas niets aan doen!) De producten zullen vanaf zaterdag 4 december 2010 uitsluitend te koop zijn bij de MAC stores (zolang de voorraad strekt), in Nederland vind je die alleen in de Heiligeweg in Amsterdam.

Lip Gloss (EUR 24,00)

 • Aleydis - Fuchsia
 • Beatrix - Golden Nude
 • Gertruyd - Blackened red
 • Mary - Light gold
Lipstick (EUR 28,00)
 • Catharina - Fuchsia (Cream)
 • Digna - Blackened red (Cream)
 • Gesina - Red with pink (Cream)
 • Martha - Golden champagne with pearl (Frost)
Sheer Mystery Powder (EUR 55,00) een fijn gemalen compacte poeder, die waarschijnlijk komt met een extra navulling (zo is het ieder jaar gegaan namelijk)
 • Light Medium - Pale ivory
 • Medium Plus - Tan beige
False Lashes mascara (EUR 22,00)
 • False Black
Air of Style Scent Concentrate (EUR 35,00) een hanger gevuld met een solid perfume, geuromschrijving volgt nog
Duo Fibre Brush (EUR 60,00) een handgemaakte luxe versie van de normale 187
Brush Clutch (EUR 60,00) een tasje waarin alle producten van de colletie passen, maar natuurlijk ook als "normaal" tasje te gebruiken
Ieder jaar zwicht ik wel voor enkele producten uit deze luxe collecties, waarbij ik dan het liefst kies voor de kwasten of het poeder, ook al is dat geen speciaal product. Als MAC liefhebber vind ik gewoon dat ik er in elk geval iets van "moet" hebben, maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen dat gevoel heeft! Toch is het voor ons Nederlanders dit jaar net iets leuker, nu we ook echt een "eigen" MAC collectie hebben met zelfs een lipglass met de naam Beatrix! Grappig toch? Ik zal jullie binnenkort ook eens wat producten uit oude "luxe"  collecties laten zien, is misschien wel eens leuk, zeker omdat je sommige van de producten zelfs nog weleens op Ebay terugvind, tegen hele schappelijke prijzen trouwens, vaak goedkoper dan de oorspronkelijke prijzen!
Binnenkort meer dus!
Deel dit artikel
Back to top