Algemeen

The Body Shop - The joy of sparkle

The Body Shop gaat ons de komende weken ook weer heerlijk verwennen met hun speciale kerstproducten, zowel de bad & body producten als de speciale make-up collectie zien er weer heel fijn uit! De make-up collectie heeft de vrolijke naam "the joy of sparkle" gekregen, met als stralend middelpunt de limited edition "the Sparkler" in de kleur Boudoir pink, daar wordt je direct heel vrolijk van! En wat dachten jullie van nagellakjes? Jaja...die zijn ook tijdelijk te krijgen in deze collectie, kijken jullie snel even mee?

Het is tijd om te schitteren en te stralen! De nieuwe wintertrendmake-up van The Body Shop® combineert sexy shimmer, geraffineerde voiles van glitter en feestelijke magie tot een pure glamourlook. De huid schittert dankzij ingenieuze, zachte glinsterpoeders. De ogen stralen in vrouwelijk roze, goud en zilver. De lippen hebben een iriserende glans, en het geheel wordt gecompleteerd met glinsterende nagels. Dit is nog eens echte party make-up! De wintertrendcollectie is verrijkt met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zoals maroela-olie uit Namibië, cacaoboter uit Ghana en biologische kokosolie van de eerste koude persing uit Samoa. Deze ingrediënten worden ingekocht via het unieke Community Fair Trade-programma van The Body Shop. Daardoor geef je niet alleen glans aan je eigen leven, maar ook aan de levens van boeren en hun families in kansarme gemeenschappen over de hele wereld.

In de collectie vind je 2 palettes met daarin 4 kleuren oogschaduw en een glanzende higlighter, er zijn twee varianten de koele Twilight en de warmere Midnight, beide palettes kosten EUR 24,00 Er zijn ook 2 leuke potjes met glitters te vinden, in fris roze en mooi goud, ze kosten EUR 10,00 per stuk. Je kunt de glitters zowel bij de ogen als op het lichaam aanbrengen. zorg wel voor een goede basis door b.v. eerst een creme-achtig product aan te brengen of een kwastje licht vochtig te maken.

De blikvanger van de collectie is echter de Sparkler in de kleur Boudoir Pink (EUR 20,00), een schattig roze flesje met daarin iriserende sterrenstof, dat je met de verstuiver als het ware blaast op de huid. Je kunt het op het gezicht gebruiken, maar ik denk dat het vooral erg leuk is om op het lichaam te gebruiken, ik vind het een schatje! Natuurlijk vinden we ook lieve lipglossjes (Love Gloss Natural & Pink Sparkle EUR 11,00), glittereyeliners (Black & Starlight EUR 11,00) en zelfs nagellakjes (Starry night & twinkling pink EUR 8,00) terug in deze collectie, vooral met het laatste zijn we erg blij, hopelijk krijgt The Body Shop in de toekomst nog meer nagellakjes in hun assortiment!

Natuurlijk zullen we de verschillende producten binnenkort voor jullie reviewen, de producten liggen al in de winkels van The Body Shop, perfect op tijd voor de aankomende feestdagen! Hebben jullie de review van de nieuwe parfum van The Body Shop, Dreams Unlimited al gelezen? Zeker ook een aanrader! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top