Algemeen

Katy Perry by OPI - NL release januari 2011

Natuurlijk weten de echte nagellakfans dit allang en ook de Katy Perry fans zal dit nieuws niet ontgaan zijn, vanaf januari 2011 zal er in Nederland de Katy Perry Collection by OPI collectie te koop zijn. De collectie is geïnspireerd door Katy’s gewaagde stijl en door haar nieuwe album Teenage Dream. De lijn zal bestaan uit vier felle, onweerstaanbare kleuren en daarnaast zal er een bijzondere topcoat worden uitgebracht, de Shatter Black top coat. Een heel bijzondere top coat die een zwart craquelé patroon laat ontstaan, nadat deze is aangebracht op droge nagellak. Het geeft een messy, maar tegelijkertijd aparte look aan iedere nagellak, je moet er misschien wel van houden....maar Katy loves it! OPI is in elk geval bijzonder verheugd met de samenwerking met Katy, iets wat ik mij goed kan voorstellen omdat ze toch een echt idool is en daarbij al heel lang haar voorliefde voor aparte make-up en nagellak naar buiten brengt, wat mij betreft een prima boegbeeld voor een collectie! Beter dan Justin Bieber trouwens, die ook een "eigen" nagellak collectie heeft, "gelukkig" niet in Nederland verkrijgbaar, dus dat scheelt! (oeps...sorry JB fans, maar mannen & nagellak....het gaat gewoon niet samen, zelfs niet als boegbeeld!)

“We vinden het geweldig om met zo’n prominent popmuziek icoon te kunnen samenwerken,” aldus Suzi Weiss‐Fischmann, OPI’s Executive Vice President & Artistic Director. “Katy is wereldwijd bekend om haar innovatieve stijl en ze verrast ons telkens weer met haar kleurrijke nageldesigns. Toen we te horen kregen hoe gek Katy is op nagellak, konden we de kans om met haar samen te werken aan deze glamoureuze collectie gewoon niet weerstaan!”

De Katy Perry Collection zal verkrijgbaar zijn vanaf begin 2011 in de volgende vier verleidelijke tinten:

  • Teenage Dream ‐ dromerig roze glitter, waar je vast en zeker voor valt!
  • Not Like the Movies ‐ dit weelderig zilver is the real deal
  • Last Friday Night ‐ stoer glitterblauw
  • The One That Got Away ‐ wonderbaarlijk diep bessenpaars

Uiteraard hoort de Shatter Black Top Coat ook bij de collectie, maar deze zal daarnaast ook een vaste plaats krijgen in de collectie van OPI en dus voorlopig zeker verkrijgbaar blijven, de collectie van Katy Perry is volgens mij eenmalig! Alle lakjes, ook de topcoat hebben een adviesprijs van EUR 13,95. Om je alvast inspiratie te geven heeft OPI een aantal nail arts gemaakt met de producten uit deze collectie, toch wel heel apart, kijk maar:

Zoals je gewend bent van OPI nagellakken, zal ook de Katy Perry Collection geen DBP, tolueen of formaldehyde bevatten. Daarnaast bevat elke lak het revolutionaire ProWide™ penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken. OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel‐ en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top