Algemeen

The Body Shop - Rainforest Hair Care-collectie

Kennen jullie de Rainforest Hair Care-collectie van The Body Shop al? Dit is een reeks met innovatieve en zeer hoogwaardige haar-verzorgingsproducten, geïnspireerd op het regenwoud. De producten bevatten het nieuwe ‘Eco-conscious’-label dat voldoet aan strenge milieueisen en bevatten geen siliconen, kleurstoffen en parabenen. Lees verder voor meer informatie. De Rainforest Hair Care-collectie bevat vier verschillende lijnen. Afhankelijk van de behoefte die het haar heeft, vocht, glans, kleur of balans, kun je kiezen voor een van de varianten. De producten bevatten onder andere manketti-olie, cameline-olie en bosbessenolie. Deze maken het haar handelbaar en glanzend. Pracaxi-olie is 100% natuurlijk, van biologische kwaliteit, huidvriendelijk, biologisch afbreekbaar, en vormt geen laagje op het haar en is het is hét alternatief voor siliconen. De producten uit het Eco-conscious-label worden grondig getest, zodat ze volledig voldoen aan strenge milieueisen. Je kunt er zeker van zijn dat deze producten het waterleven niet aantast, dat het snel en gemakkelijk biologisch afbreekbaar is en dat het verpakkingsmateriaal minimaal en gerecycled is. Ik vertelde al even dat de Rainforest Hair Care-collectie onderverdeeld kan worden in vier lijnen. Allereerst is er de Rainforest MOISTURE lijn. Deze is zeer geschikt voor droog of beschadigd haar.De producten zijn geproduceerd om vochtverlies te helpen voorkomen, en het haar weer zacht en soepel te maken, zonder het te verzwaren.

  • Rainforest Moisture Shampoo - 60 ml € 3,00/ 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50
  • Rainforest Moisture Conditioner - 60 ml € 3,00 / 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50
  • Rainforest Moisture Hair Butter - 50 ml € 5,00 / 200 ml € 10,00

De Rainforest SHINE lijn is uitermate prettig voor dames en heren met normaal tot droog haar. Deze glansversterkende lijn bevat pracaxi-olie, cameline-olie en biologische Community Trade-olijfolie. Deze oliën zorgen samen voor een schitterende glans en maken het haaroppervlak glad.

  • Rainforest Shine Shampoo - 60 ml € 3,00 / 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50
  • Rainforest Shine Conditioner - 60 ml € 3,00 / 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50

Heb jij gekleurd haar? Dan is de Rainforest RADIANCE lijn de beste optie. Deze lijn is ontwikkeld voor gekleurd haar en laat je haar niet alleen stralen maar verlevendigt ook de kleur. De producten bevatten pracaxi-olie, bosbessenextract en lijnzaadolie en zorgt voor een mooie glans en bescherming.

  • Rainforest Radiance Shampoo - 60 ml € 3,00 / 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50
  • Rainforest Radiance Conditioner - 60 ml € 3,00 / 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50
  • Rainforest Radiance Detangling Spray - 250 ml € 7,00

Wanneer je ‘last’ hebt van vet haar dan kun je kiezen voor de Rainforest BALANCE lijn. De Rainforest Balance-producten bevatten pracaxi-olie, wittedovenetelextract, zeewier en biologische Community Trade-aloë vera. Deze ingrediënten maken het haar luchtig en schoon.

  • Rainforest Balance Shampoo - 60 ml € 3,00 / 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50
  • Rainforest Balance Conditioner - 60 ml € 3,00 / 250 ml € 6,00 / 400 ml € 8,50

Momenteel ben ik de Rainforest shampoo en conditioner uit de Radiance lijn aan het testen, Debbie test voor ons nog de speciale Detangling spray. Deze lijn is uitermate geschikt voor gekleurd haar en daardoor een absolute uitdaging voor mij. Veel shampoos zorgen ervoor dat mijn donkere haarkleur vervaagt en dat wil ik natuurlijk niet. Binnenkort zullen jullie de resultaten van mijn test terug kunnen lezen! Een kleine hint kan ik alvast wel geven en dat is de fantastische geur. Daar word ik echt heel blij van! Je vindt de mooie en zeer interessante Rainforest Hair Care-collectie terug in alle vestigingen van The Body Shop. Mocht je in de buurt zijn neem dan zeker even een kijkje! Meer informatie over het Eco-conscious-label vind je op www.thebodyshop.com/eco. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top