Algemeen

Clarins NEO Pastels Spring/voorjaar 2011

Clarins viert dit voorjaar met subtiele pasteltinten voor een romantische look... de ‘NEO Pastels’ look zorgt voor een natuurlijke, tijdloze elegantie. De teint is helder en stralend, de lippen zijn natuurlijk gekleurd en de ogen zijn gehuld in zachte pasteltinten. Vanaf februari 2011 zal het vaste Clarins assortiment worden uitgebreid met fijne blushduo''s, iets waar ik extra happy van wordt natuurlijk, ik hou van blush! Maar er is meer mooi nieuws, want ik zie een mooi, limited edition oogschaduwpalette en de handige, nieuwe Lisse Minute Concentre Combiant.....wat dat is? Lees snel verder om het te ontdekken! Laten we beginnen met de mooie Blush Prodige duo''s (EUR 34,75), er zullen 6 combinatie''s worden toegevoegd aan het vaste assortiment, die blijven dus verkrijgbaar. De duo''s bestaan uit een mat gedeelte om het gezicht vorm te geven, ofwel te shapen, en een ietwat glanzende kleur met meer pigment die de wangen kleur geeft en het licht weerkaatst. De nieuwe textuur met minerale pigmenten en plantextracten, zoals bamboepoeder en tomaatextract zorgt voor een stralende huid. De Blush Prodige zit in een elegante verpakking met een brede spiegel en een penseel van uitstekende kwaliteit voor het perfecte make-up resultaat. De volgorde van de foto''s komt trouwens niet overeen met de onderstaande nummers, het was een beetje lastig zoeken omdat de nummers niet goed op de afbeeldingen staan!

  • 01 – lovely rose
  • 02 - soft peach
  • 03 - miami pink
  • 04 - sunset coral
  • 05 - rose wood
  • 06 - spiced mocha
Lisse Minute Concentré Comblant EUR 26,00

Clarins creëerde in 2006 ophef in de beautywereld met een klein rood potje…...jullie hebben vast mijn review gelezen van deze week (met leuke win-actie!) Nu heeft Clarins hetzelfde concept toegepast in de Lisse Minute Concentré Comblant. Een magische pen met een textuur die verrijkt is met Dermaxyl®, een rimpelherstellende peptide die de huid onmiddellijk gladder en egaler lijkt te maken. De verpakking is natuurlijk erg prettig en maakt het makkelijk om het product mee te nemen! Palette Yeux Neo Pastels EUR 43,00 LIMITED EDITION Een palette met 6 kleuren oogschaduw in drie subtiele bruin-, roze- en paarstinten gecombineerd met een zwarte (gel?) eyeliner. Rouge Hydra Nude SPF 6 EUR 20,75 LIMITED EDITION Een lipstick die de lippen voedt en hydrateert, ze beschermt, herstelt en ze prachtig laat glanzen. De Rouge Hydra Nude bevat 25% huidverzorgingsingrediënten zoals hydracire, mangoboter, karitéboter, vitamine A & E, een nieuw record voor een lipstickformule! Daarbij biedt de lipstick ook bescherming tegen schadelijke zonnestralen door een beschermingsfactor/SPF 6, er zijn 4 mooie "nude" kleuren:

  • 01 - nude rose
  • 02 - nude coral
  • 03 - nude beige
  • 04 - nude caramel
Joli Rouge Brillant EUR 20,75 in 3 kleuren 12 litchi,  13 cherry  en 14 grape

We moeten nog wel even geduld hebben totdat we de bovenstaande producten zullen aantreffen bij de verkooppunten van Clarins zoals de webshop Belissima.nl, maar ach...voor je het weet is het alweer februari 2011! En natuurlijk gaan wij ons best doen jullie voor die tijd alvast de producten te laten zien, maar ook dat duurt nog wel even, we zijn nu nog meer in de winterstemming, jammer genoeg komt de Barocco collectie van Clarins niet uit in Nederland, echt erg jammer! Wat vinden jullie van de bovenstaande producten? Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top