Algemeen

Cargo bij Sephora, nieuws voor kerst!

Cargo Cosmetics is een merk dat we op Lushious Beauty nog niet zo vaak hebben laten zien, ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook minder goed op de hoogte ben van de producten, ondanks dat ik wel enkele producten in huis heb. Tijd om dus even wat extra dingen te laten zien van Cargo, die je misschien zelf ook wel hebt gespot in Sephora. Cargo wordt in Nederland exclusief verkocht bij de filialen van Sephora en voor de feestdagen hebben ze een aantal feestelijke producten opgenomen in hun assortiment. Kijk snel even verder.... Ik kom net terug van een heel kort shoptripje naar Rotterdam en ik heb de meeste producten al in de winkel zien liggen, ze zien er super uit en daarbij is er momenteel ook nog eens 25 % korting op alle make-upproducten bij Sephora!! Eigenlijk moet je dus zeker een kijkje gaan nemen, dat scheelt echt enorm veel....ik heb ook nog wat geshopt, maar daarover later meer! Check de website van Sephora voor alle adressen van de Sephora''s in Nederland, www.sephora.nl Hieronder in elk geval de producten van Cargo die er te vinden zijn! Smoking kit EUR 34,00 Een mix van modern en klassiek ! Dit seizoen presenteert Cargo de zwoele en sexy Smoking kit die bestaat uit 6 kleuren oogschaduw met een metallic effect. Om de oogopslag te intensiveren bevat de kit ook een zwart oogpotlood en een dubbelzijdige applicator voor het creëren van smoky eyes.

Essential Palette – Smoky eye EUR 26,00

Essential Palette is ontwikkeld om iedere dag super snel en super easy een smoky eyes look te creëren. Op de achterkant van het palet vind je een simpele uitleg in stappen om een subtiele smoky eyes look te creëren voor overdag en een glam’rock smoky eyes look voor ‘s avonds. In de 4 kleuren is de juiste stap aangegeven: wenkbrauwbot (licht wit en glanzend), crease/arcadeboog (licht grijs), ooglid (donkerder grijs) en een liner/buitenste ooghoeken (donkergrijs).

Lumière du monde EUR 24,00

Een palet met de perfecte kleuren voor iedere vakantie. Het bevat 8 kleuren oogschaduw (donkergroen, brons, paars, azul blauw, kastanjebruin, beige mat, bruin met glitters en goud) en een blush-bronzer duo

Er is ook nog een leuke Kit Beauté (EUR 18,00) met daarin alle essentiële producten zoals een mini duo oogschaduw met roze en satijngrijze kleuren, een bruin oogpotlood, een mini blush Big Easy en een mini gloss, helaas heb ik daarvan geen foto kunnen vinden, die moet je even in het echt gaan bekijken.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal producten toegevoegd aan het vaste assortiment, geen echte feestproducten misschien, maar wel producten die helpen om de feestelijke look nog mooier te maken en te houden!

Activating Face primer EUR 26,00

Deze actieve make up basis is perfect voor vrouwen van alle leeftijden, ideaal voor de vettige huid en om de zichtbaarheid van poriën te verminderen. De gel bereidt de huid voor op de applicatie van foundation, camouflage of poeder. Activating Face primer zorgt voor een gezonde stralende huid zonder glans! LashActivator™ Liner 3 ml EUR 12,00 De liner Lash activator van Cargo is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je een mooi en precies lijntje kunt zetten. De oogopslag wordt geaccentueerd en het resultaat is verbluffend. De LashActivator Liner van Cargo zorgt ervoor dat de groei van de wimpers wordt gestimuleerd. Triple threat – Mascara EUR 18,00 De mascara Triple threat is verrijkt met polymeren en het borsteltje zorgt voor een mooie spreiding van de wimpers. De formule is gebaseerd op 11 aminozuren welke een verzorgende en voedende werking hebben op de wimpers. Het resultaat: de wimpers lijken voller en langer en hebben een intense kleur door de zwarte pigmenten. De nieuwe producten van Cargo zijn exclusief verkrijgbaar bij Sephora en liggen dus al in de winkels! Ik zou het heel leuk vinden als jullie de ervaringen met de producten van Cargo met ons zouden willen delen, juist omdat het merk nog niet zo bekend is bij alle lezeressen! Dus....hou je niet in en vertel wat je ervan vind! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top