Nieuws

NOTD - Dior Vernis - 916 Or Tsarine (holiday 2010)

Afgelopen vrijdag ging ik voor een snelle shoptrip even naar het centrum van Rotterdam, ik ben ongeveer een uurtje in de stad geweest maar heb zoveel mooie spulletjes gekocht!!! Waaronder de prachtige donkerbruine met gouden shimmer lak van de feestdagen collectie van Dior, de Or Tsarine ofwel de nr. 916 met de naam Czarina Gold (en natuurlijk nog meer, maar dat horen jullie nog!)

Een geweldig mooi lakje dat ik dan direct met jullie wil delen, " ze"  is werkelijk gorgeous! Kijken jullie even mee?Ik hou toch wel erg van donkere lakjes om te dragen in de herfst of winter, op de een of andere manier voelen lichte kleuren dan altijd een beetje vreemd aan (al zijn er zeker uitzonderingen te bedenken!). Toen ik de foto''s zag van de Or Tsarine, die in dit artikel staan, was ik eigenlijk direct verkocht, die moest ik hebben! En jawel, gelukkig hadden ze het lakje nog bij Sephora in Rotterdam...het was wel de laatste, maar dat was natuurlijk precies goed.
De lakjes van Dior hebben een vernieuwd, zeer breed kwastje, dat ervoor zorgt dat het lakken heel eenvoudig is, de structuur van de lak is heel prettig, niet te dun maar ook niet te dik. Deze kleur kan dekkend zijn in 1 wat dikker laagje, maar ik draag op de foto''s twee dunne laagjes en een laagje INM Out the door topcoat. Ik heb veel foto''s gemaakt omdat ik de kleur zo goed mogelijk wilde laten zien aan jullie.
Het is echt een mooie, donkerbruine kleur met fijne gouden shimmers, die subtiel zichtbaar zijn, het is echt geen glitterlakje en wat mij betreft ook goed geschikt om dagelijks te dragen, het heeft net dat beetje extra....iets dat moeilijk uit te leggen is! Ik vind hem geweldig, maar dat was wel duidelijk geloof ik!

 
De Dior nagellakjes hebben een adviesprijs van EUR 22,60, maar bij Sephora kreeg ik afgelopen vrijdag nog 25 % korting op alle make-up aankopen, hierdoor betaalde ik uiteindelijk EUR 16,95 voor de Or Tsarine. Ik weet niet zeker tot hoe lang die korting nog geldt, maar wacht niet te lang met shoppen bij Sephora als je nog een verlanglijstje hebt. 
Deel dit artikel
Back to top