Algemeen

Red Carpet Queen: Nagellak van Hollandse bodem!

Goed nieuws vandaag, want Nederland is een enorm leuk en interessant make-up merk rijker dat ook nog eens ontwikkeld en gemaakt wordt in Amsterdam! De producten van Red Carpet Queen (RCQ) zijn geïnspireerd door red carpet events van over de hele wereld. Niet alleen deze events, maar ook de laatste catwalk trends worden op de voet gevolgd en dit resulteert in een uitgebreid kleurenpalet en selectie van producten, waarmee je nu thuis jouw persoonlijke rode loper look kunt creëren. Lees snel verder voor meer informatie! RCQ is duidelijk over de looks en het gevoel dat zij willen uitdragen met hun producten: Een verleidelijke uitstraling en een vleugje glamour, voor ieder huidtype,  huidskleur en leeftijd. De eerste lancering van Red Carpet Queen is de Nails collectie. Dit is een collectie die bestaat uit de Bullet Proof Long Lasting Nail Polishes in 34 kleuren en daarnaast bracht RCQ ook de 2-in-1 Top & Base Coat uit. In het voorjaar van 2011 zal een volledige make-up collectie volgen waarover wij jullie uiteraard op de hoogte zullen houden. Binnenkort zal ik de nagellakjes natuurlijk uitgebreid voor jullie gaan testen, zodat ik jullie alles kan vertellen over de structuur, borsteltje en de houdbaarheid van de lakjes. Misschien is het wel even leuk om te melden dat net zoals de nagellakjes van Zoya ook de RCQ nagellakjes dames-namen dragen. Gaat het in de toekomst dan misschien toch nog een keer lukken om een nagellakje te kunnen aanraden met mijn naam? Dit blijft stiekem toch wel een grote wens hoor, een Wendy nagellakje! Hieronder een onverzichtje van de kleuren en hun bijbehorende namen:

De nagellakken zijn vrij van tolueen, formaldehyde en dibutyl phthalate. De 2-in-1 Top & Base Coat is een multifunctioneel product dat onder de nagellak wordt gebruikt als base coat en er overheen als beschermende top coat. De vormgeving van de lakjes is leuk! Het zijn kogelvormige flacons en hebben een inhoud van 9ml.

Nieuwsgierig? Ik ga natuurlijk enorm mijn best doen om jullie snel meer te kunnen vertellen, dus houd onze website vooral in de gaten! De leuke Red Carpet Queen lakjes zijn voor EUR 9,95 per stuk online verkrijgbaar bij www.andV.nl en www.CloudNineStore.nl. Wil je de kleurtjes graag even bekijken dan kan dat natuurlijk ook. Op www.redcarpetqueen.nl vind je de verkooppunten bij jou in de buurt. Binnenkort kunnen jullie trouwens ook een verslagje verwachten van mijn bezoek aan de leuke AndV winkel waar o.a. deze RCQ lakjes verkocht worden. Ik zal dan zeker even wat aandacht besteden aan de mooie display! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top