Algemeen

The Body Shop & Lushious Beauty VIP Party in Rotterdam

December kado''s koop je natuurlijk bij The Body Shop…....The Body Shop heeft echter ook een cadeautje voor jou als lezer van Lushious Beauty, je kunt namelijk toegangskaarten winnen voor een unieke happening in het filiaal van The Body Shop aan de Beurstraverse 116 in Rotterdam. De winkel gaat op woensdagavond 8 december 2010 speciaal en exclusief open voor lezers van Lushious Beauty, tijdens deze avond zal ook de geweldig leuke internationale make-up artiest van The Body Shop, Karim Sattar, aanwezig zijn om enkele lezeressen om te toveren in "ready-to-party girls"! En jij kunt daar bij zijn!!!! Wil je weten hoe? Kijk dan snel verder...... Het event is zeer kleinschalig en bijzonder exclusief, we mogen namelijk 2 x 20 VIP uitnodigingen geven aan onze trouwe, liefste en meest enthousiaste lezers! Maar misschien is het even leuk om te vertellen wat jullie zoal kunnen verwachten op deze gezellige avond, die gaat plaatsvinden op woensdag 8 december 2010 tussen 19.00 en 21.00 uur! De winkel zal dus exclusief voor ons geopend worden, we zullen dan ook alle aandacht krijgen van de lieve dames van het filaal aan de Beurstraverse (ofwel de Koopgoot) in Rotterdam! En daarbij is de redactie van Lushious Beauty natuurlijk ook aanwezig, zowel Wendy, Gianna en ik zullen natuurlijk gezellig met jullie mee party''en! Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor adviezen, tips, trucs of gewoon voor wat gezelligheid! Jullie zullen de hele avond verwend worden met fijne drankjes, lekkere hapjes, veel leuke adviezen en tips, demonstratie''s en make-overs door de lieve medewerkers van The Body Shop. Maar dat is nog niet alles, want 4 gelukkige dames worden (op het podium) door Karim Sattar himself voorzien van een hele nieuwe VIP make-up look, denk daarbij bijvoorbeeld aan "the perfect party make-up", "the most sexy smokey eye" of wat Karim dan ook verzint, hij is geweldig creatief en maakt er vast iets spectaculairs van! (bekijk ook eens dit artikel en het filmpje, om te zien hoe zijn make-overs er aan toe gaan....die zijn heel leuk!) Kortom, het wordt een heel bijzondere, sfeervolle, leerzame en vast ook erg gezellige avond, die uiteraard wordt afgesloten met een fijne goodiebag (wat is een feestje zonder goodiebag tenslotte?)! Natuurlijk kun je tijdens de VIP Party ook gewoon lekker cadeautjes shoppen, altijd handig als je dat toch nog van plan was, dit shopt vast een stuk relaxer! Ik heb mijn lijstje al klaar! Maar hoe maak je kans op toegangskaarten voor dit unieke VIP event in The Body Shop Rotterdam? In totaal zijn er 20 x 2 toegangskaarten te winnen, waarvan 2 x 2 VIP-kaarten (deze winnaressen zullen worden opgemaakt door Karim). We hebben al enkele uitnodigingen weggeven aan onze allertrouwste lezeressen en Twitter volgers, dus die hoeven niet meer te reageren, maar er zijn nog heel wat uitnodigingen over voor de liefhebbers! Om kans te maken op een speciale, persoonlijke uitnodiging voor dit VIP event moet je het volgende doen:

  • zorg dat je woensdagavond 8 december 2010 vrijhoudt in jouw agenda en dat je gelegenheid hebt om naar Rotterdam te komen, de winkel ligt midden in het centrum van Rotterdam en is uitstekend (en veilig) te bereiken met openbaar vervoer, parkeren is ook geen probleem, parkeergarages zijn er in de buurt in overvloed.
  • de persoonlijke uitnodiging is geldig voor 2 personen, je kunt dus iemand naar keuze meenemen, dat is natuurlijk wel zo gezellig!
  • om kans te maken op een uitnodiging vragen we jullie om voor maandag 6 december 2010 19.00 uur een korte, gemotiveerde email te sturen naar winactie@lushiousbeauty.nl, waarin je aangeeft waarom juist jij graag op dit VIP event aanwezig wilt zijn.
  • Als je de super exclusieve VIP make-over van Karim wilt winnen, dan willen we natuurlijk ook graag weten waarom je dit wilt winnen, wat zou je van hem willen leren of wat voor advies zou je van hem willen krijgen?
  • vermeld in jouw mail ook jouw adres en eventuele Twitternaam, dan kunnen we je op de hoogte houden!
  • we zullen dit event ook filmen voor een reportage op Lushious Beauty, natuurlijk gaan we ook foto''s maken, hou daar ook rekening mee!

De gelukkige winnaars zullen maandag 6 december 2010 na 19.00 uur een email van mij ontvangen met daarin alle informatie die nodig is, mocht ik geen reactie terugkrijgen, dan zal ik dinsdagavond eventueel vervangers zoeken, zorg dus wel dat je maandagavond via mail te bereiken bent! Ik hoop op veel gezellige en leuke reactie''s, ik verheug mij al op een gezellige woensdagavond met 40 van onze leukste en liefste lezers! Wij hebben er heel veel zin in! Mijn speciale dank gaat alvast uit naar de dames en heren van The Body Shop die nu al druk bezig zijn met de voorbereidingen van de avond, dat wordt echt een feest! En wel mailen hoor, niet twijfelen maar gewoon doen! We zien jullie graag volgende week!

Deel dit artikel
Back to top