Reviews

Love, Chloé - liefde op het eerste gezicht...

Op deze laatste dag van onze november - parfummaand, heb ik eigenlijk alleen maar goed nieuws....ten eerste gaan we gewoon lekker door met het reviewen van bijzondere en fijne parfums, tenslotte is een parfum natuurlijk het perfecte decemberkado! En daarnaast heb ik er weer een nieuwe favoriet bij, als zal dat jullie vast niets verbazen omdat het de lieftallige parfum Love, Chloé is....en ik ben toevallig (?) dol op parfums van Chloé! Lees even verder voor mijn lovende review.....

 
Deze nieuwste aanwinst in het mooie assortiment van Chloé is geur die wordt omschreven als een "ode aan de stralende, vrijgevige, spontane vrouwelijkheid" van de Chloé vrouw! En jawel...daar herken ik mij toch eigenlijk wel in (of is het wishful thinking?) De zacht-roze verpakking straalt zeker vrouwelijkheid uit, al is het misschien een tikje meisjesachtig.
De flacon daarentegen is zeker niet meisjesachtig, maar misstaat niet op een mooie toilettafel van een moderne, sterke en sexy vrouw! Modern door de strakke vorm, toch ook weer vrouwelijk door de mooie rondingen en klassiek door de gouden details, waarbij de fijne ketting aan de dop natuurlijk extra opvalt.
De geur is ontwikkeld door twee vrouwelijke parfumeurs, Louise Turner en Nathalie Gracie-Cetto, ze lieten zich inspireren door de inimiteit van het liefdesritueel. Love, Chloé zorgt voor een luchtige geur op de huid met een sophisticated finish. Het is een fijne, poederige geur die licht en sensueel is, maar wel met een bloemig akkoord alsook met een musky sensualiteit. De noten die terugkomen in deze fijne geur zijn : oranje bloesem, roze peper, iris absolute, hyacinth, lelie, heliotroop, poederige muskusnoten, talk en rijstpoeder.
Poederig.....dat is eigenlijk het woord dat het beste past bij deze geur, die ik op Twitter al omschreven had als "babypoeder in een flesje". En poederige geuren zijn favoriet bij heel veel vrouwen, dus dit kan niet anders dan een groot succes worden, de geur is zo bijzonder en lekker. De geur is zacht, luchtig en sensueel, het is een geur die herkenbaar is uit duizenden maar zeker niet opdringerig of overheersend is, dat maakt het zo bijzonder. Als oranjebloesem fan, moet ik zeggen dat ik die noten niet zo heel erg duidelijk aanwezig vind, maar de poederige muskus, talk en rijst voeren bij mij de boventoon, geweldig vind ik deze geur!

De geur is een mooie aanvulling op mijn verzameling (nou ja, niet echt natuurlijk) parfums van Chloé, die allemaal zo uniek en bijzonder zijn, maar toch ook weer bijzonder goed bij elkaar passen, apart is dat om te merken!

Love, Chloé is verkrijgbaar bij de meeste luxe parfumeriën zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en Sephora, online kun je de geur bijvoorbeeld ook kopen bij De Bijenkorf of bij Parfumerie.nl. Een fles van 50 ml eau de parfum kost EUR 76,00 en een fles van 100 ml EUR 96,00

Deel dit artikel
Back to top