Nieuws

Review: Inika - Eyeshadow Chocolate Gift Box

In dit artikel heb ik jullie al voorgesteld aan het aller leukste cadeautje uit het Shizo.nl assortiment. De wonderschone Eyeshadow Chocolate Gift Box bevat zes minerale oogschaduwkleuren en drie heerlijke chocolaatjes. Nieuwsgierig naar de pigmentatie, houdbaarheid en natuurlijk de kleuren van de minerale oogschaduwkleuren? Lees dan snel even verder voor meer informatie en afbeeldingen. Inika “Kleine aarde” in Hindi en is een 100% natuurlijk minerale make-up merk dat in 2006 in Australië werd opgericht. Alle producten uit deze make-up lijn zijn speciaal gericht op vrouwen die natuurlijke make-up willen gebruiken maar geen concessies willen doen aan kwaliteit, kleur of productprestaties. De Chocolate Gift Box bevat vier limited edition oogschaduwkleuren en twee oogschaduwkleuren uit het vaste Inika assortiment. De kleuren zijn uitermate goed gepigmenteerd en je hebt echt maar een klein beetje nodig om de kleuren goed op te kunnen bouwen. Je kunt de losse poederoogschaduw zowel nat als droog gebruiken. Wanneer je voor de eerste variant kiest dan zijn de kleuren nog net iets feller en aanwezig in vergelijking tot de variant waarin je de kleuren droog aanbrengt. De oogschaduwkleuren zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke, pure ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige ogen. Ik heb zelf geen gevoelige ogen, dus dit heb ik niet voor jullie kunnen testen maar ik kan wel wat vertellen over de houdbaarheid van de oogschaduw. Deze is uitstekend, vooral in combinatie met een goede primer blijft de make-up vanaf de vroege ochtenduren tot aan het moment dat je voor de spiegel staat op je make-up te verwijderen zitten daar waar je het aangebracht hebt.

Ik heb de kleuren natuurlijk voor jullie op de gevoelige plaat vast gelegd. De swatches die ik op mijn hand heb gemaakt zijn droog aangebracht, zonder primer. Natuurlijk heb ik tijdens het testen ook een foto gemaakt van mijn look. Ik heb de kleuren gebruikt die jullie ook terug kunnen vinden bij een van de looks in het bijgeleverde boekje, maar ik heb deze wel wat minder heftig en subtiel aangebracht. Ik heb overigens drie kleuren gebruikt: Coffee Cream, Licorice en Lemon Cream. De kleurencombinatie is zeer zorgvuldig gekozen en bevat eigenlijk voor iedereen kleuren die zeer bruikbaar zijn. Je kunt een zachte en warme look creëren maar met kleuren zoals Turquoise Liquor en Mint Choc Cup maak je al snel een heftige en feestelijke look. Rij 1:

  • Coffee Cream - Een intense aardetint
  • Licorice - Thunder (mat zwart) uit de vaste Inika collectie
  • Crème Caramel - Warme honingkleur
Rij 2:
  • Mint Choc Cup - Gewaagd shimmery groene kleur
  • Turquoise Liquor - Turquoise uit de vaste Inika collectie
  • Lemon Cream - Licht geel/goud met shimmer

Eigenlijk kan ik jullie maar een ding aanraden en dat is zo snel mogelijk deze prachtige Inika Eyeshadow Chocolate Gift Box aan te schaffen bij Shizo.nl voordat hij uitverkocht is! De Inika Limited Edition Eyeshadow Chocolate Gift Box (EUR 59,95) is in Nederland uitsluitend verkrijgbaar bij Shizo.nl. Lezeressen van Lushious Beauty ontvangen met code: lushious 5% korting op het Shizo assortiment. Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top