Reviews

MAC & Marcel Wanders collectie - foto's en swatches

Ik heb goed nieuws voor de fans van de MAC & Marcel Wanders collectie, zeker als je morgen toevallig in Amsterdam bent of in de gelegenheid bent om naar de MAC PRO Store te gaan. De collectie van MAC & Marcel Wanders zal namelijk al vanaf vrijdag 3 december 2010 rond een uur of 18.00 te koop zijn, dit voor de echte fans!! De winkel is de hele avond tot 21.00 uur open, omdat het koopavond is, mocht je in de buurt zijn, loop dat zeker even binnen en neem een kijkje bij de mooie producten! Geen tijd? kijk dan even verder voor de foto''s en de swatches van de producten.....

Jullie hebben de producten van de collectie natuurlijk al eerder gezien, o.a. in dit filmpje, maar ik weet dat veel lezers toch altijd graag foto''s zien en dus heb ik die ook voor jullie gemaakt!

De Sheer Mystery powder is een fijn gemalen gezichtspoeder dat vooral geschikt is om foundation af te poederen, ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit toch niet zo''n heel bijzonder product vind, het is een gewone gezichtspoeder zoals MAC die ook in zijn vaste assortiment heeft. Er zijn maar twee versies, een lichte en een iets donkere, doordat de poeder redelijk transparant is, kun je meestal wel een passende kleur vinden, tenzij jouw huidskleur erg licht of donker is. De prijs van het poeder is EUR 55,00....maar voor dat bedrag krijg je er ook een refill bij, je hebt dus twee verpakkingen voor die prijs.

De mooie hanger met daarin de solid perfume is een schoonheid, gemaakt van zeer zwaar materiaal en daardoor echt luxe om te zien. De geur is redelijk fris met een fijne warmte, moeilijk te omschrijven trouwens! De hanger is zo zwaar, dat hij misschien minder geschikt is om als ketting te dragen, maar je kunt het bijvoorbeeld wel prima als luxe tashanger gebruiken! Trouwens....in eerste instantie werd bekend dat de hanger maar liefst EUR 70,00 zou gaan kosten, maar gelukkig kan ik melden dat dit een vergissing was, de hanger kost namelijk maar EUR 35,00 (dat scheelt nogal iets!)
De lipsticks zijn schoonheden, de verpakkingen natuurlijk behoorlijk in het oog springend en toch ook chique! Qua kleuren misschien niets verrassends, maar wel mooie klassieke kleuren in de gewone, uitstekende MAC kwaliteit.
Op de foto zie je van links naar rechts : Martha, Catharina, Gesina en Digna.
De lipglosses vind ik persoonlijk niet zo heel spannend, natuurlijk....de verpakking is oogstrelend, maar de inhoud is echt niet zo bijzonder. De lipglosses zijn behoorlijk transparant en de kleuren echt niet heel speciaal, deze schatjes koop je dan ook echt voor de verpakking!
Op de foto zie je van boven naar beneden : Mary, Beatrix, Aleydis en Gertruyd.

In de collectie vind je ook nog een mooie en fijne mascara, die ik morgen even voor jullie zal reviewen en fotograferen, in dit eerdere preview artikel kunnen jullie wel alvast foto''s zien van de verpakking en het borsteltje. Daarnaast is er ook een prachtige brushroll en kwast te vinden, maar die kun je het beste even bekijken in het onderstaande filmpje!De MAC & Marcel Wanders collectie ligt dus al vanaf vrijdagavond 3 december 2010 18.00 uur bij de MAC PRO store aan de Heiligeweg in Amsterdam, de collectie wordt niet op andere plaatsen in Nederland en België verkocht, bij geen enkele andere counter of winkel dus! En uiteraard is dit, net zoals alle collecties van MAC, een tijdelijke collectie die gelimiteerd is in aantallen, op = op dus! 
Deel dit artikel
Back to top