Nieuws

Winter-tip: Everything balm van Trilogy

De afgelopen dagen was het enorm koud in Nederland. Mijn huid moest echt weer even wennen aan temperaturen onder het vriespunt. Eigenlijk vraag ik mij of ik daar ooit aan zal wennen. Doet u mij maar een flinke portie zon! Maar ja, mijn oma riep het vroeger al: Je moet roeien met de riemen die je hebt en dus moeten we onze huid gewoon een klein beetje beter beschermen. Ik heb de afgelopen dagen enorm veel profijt gehad van een unieke alles in een balsem van Trilogy. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder....... De Everything balm van Trilogy is eigenlijk een multi-tasking wondertje. Je kunt deze balsem namelijk niet alleen als gezichts- en lichaamscrème gebruiken, maar nog veel meer. Daarnaast is het product geschikt voor het volledige gezin en dat is natuurlijk wel heel handig. Trilogy''s filosofie voor een gezonde huid bevat drie onderdelen: eenvoud, zuiverheid en vitaliteit. De bijzondere producten bevatten gecertificeerde organische rozenbottelolie en een eenvoudige mix van pure botanische extracten. De producten bevatten allemaal unieke formuleringen, waarmee het herstel van de natuurlijke vitaliteit en glans van uw huid en haar wordt bewerkstelligd. De Everything balm combineert Marula olie uit Afrika met diverse natuurlijke ingrediënten zoals Rose hip en honing met als resultaat een product dat de huid diep zal voeden. De geur van de balm doet mij denken aan rozen en lavendel. Enorm lekker. De structuur is erg prettig en niet te hard. Ik heb dit product de afgelopen dagen veelvuldig gebruikt als lippenbalsem, nagelriemcrème, handcrème en op de droge teentjes van dochterlief. Omdat deze balsem multifunctioneel is kun je hem ook prima gebruiken als bodycrème, nachtcrème, haarolie en als massageolie! Het viel mij op dat vooral als hand, voet- en huidcrème deze Everything balm echt een geweldige werking heeft. Ondanks de wat vettere structuur laat het geen vettig laagje achter op de huid en het voedt enorm. Ik kan mij de laatste keer dat mijn handen en voeten zo zacht waren niet herinneren! Ingrediënten:

Octyl Palmitate (palmolie), Bees (Cera Alba) Wax, Marula (Marula) seed oil, Olea europaea (olijfolie), Buxus chinesis (Rose Hip) Seed Oil, Oenothera biennis (Evening Primrose) Seed Oil, Simmondsia chinensis ( Jojoba) Seed, tocoferol (vitamine E), Triticum Vulgare (Wheat) Germ olie, Miel (honing), Parfum, Citral *, D-imonene *, Citronellol *, Courmarine *, Geraniol *, Linalool *,* Onderdelen van natuurlijke etherische olie, vrij van conserveringsmiddelen.

Wil jij je voorbereiden op de vrieskou dan raad ik jullie aan deze heerlijke en multifunctionele balsem eens te proberen. Voor de prijs van EUR 16.00 (45 ml) is dit product een bijzonder goede aankoop. Niet alleen het product is enorm fijn, maar alleen bij het aanschouwen van de mooie en warme verpakking van deze balsem stijgt de temperatuur al een paar graden! De Trilogy producten worden bij Bio’ty Lab verkocht, en momenteel kun je profiteren van een fijne actie: bij aankoop van 2 Trilogy producten ontvang je nu een gratis oogcrème t.w.v. EUR 33,00. Bio’ty Lab is een fijne en betrouwbare Belgische groene webwinkel. Verzenden naar Nederland is geen enkel probleem en betalen doe je door middel van Ogone (visa en mastercard) of via een bankoverschrijving (met IBAN nummer en BIC code). Bijdrage van Wendy Bio’ty Lab

Deel dit artikel
Back to top