Nieuws

Chanel no.5 schattig koffertje met zeep - limited edition

Liet ik jullie gisteren al kennismaken met de prachtige nieuwe fles van de klassieke eau de toilette Chanel no. 5, vandaag heb ik dan nog een kleine tip voor jullie. Speciaal voor deze kerst heeft Chanel een erg mooi koffertje uitgebracht met daarin 3 zeepjes met het Chanel No. 5 parfum. Het koffertje of de doos is slechts tijdens deze kerst verkrijgbaar en is een geweldig kerstkado voor iemand die houdt van Chanel no. 5. De doos met zeepjes staat inmiddels al een tijd bij mij op mijn kantoor, prachtig om te zien natuurlijk, maar de geur die vrijkomt als je de doos opent is echt betoverend! Lees snel even verder.....

De witte, langwerpige doos met zwarte letteropdruk is bijzonder chique om te zien en wordt het pronkstuk op ieders beautytafel of op welke plaats dan ook, zeker als Chanel fan is dit toch wel een musthave. Maar eigenlijk....gaat het natuurlijk om de zeepjes die in de doos zitten! Grappig, maar ik denk eigenlijk dat die helemaal niet zo vaak gebruikt gaan worden en dat de meeste mensen deze doos puur ter decoratie gaan neerzetten!

Toch is de doos niet allen decoratie, want zodra je de deksel ook maar even openzet, komt direct de fijne, warme en toch bloemige geur van de zeepjes vrij. Ondanks dat de zeepjes heel stevig in plastic folie zijn verpakt, dringt de geur direct door, echt heerlijk! De kamer vult zich heel snel met de subtiele parfum van Chanel no.5, zo kun je je compleet hullen in de geur. Vind je de geur in de kamer voldoende, dan sluit je de doos weer! Zelfs na wekenlang op deze manier gebruiken, ruiken de zeepjes nog als nieuw bij mij op kantoor.

Tja...en dan nu de zeepjes....ze zijn prachtig lichtroze van kleur met No.5 in het zeepje gedrukt, wegen 75 gram per stuk, zijn vierkant van vorm en eigenlijk zijn het gewoon kleine, betaalbare kunstwerkjes! Ze ruiken heerlijk en beloven een licht, romig schuim te geven....helaas, dat heb ik niet getest omdat ik dit geweldige doosje met inhoud intact wil laten....slecht van me hoor! Als professionele beauty blogger moet ik dit natuurlijk gewoon doen, maar helaas...ik kan het niet over mijn hart verkrijgen!

Deze éénmalig verkrijgbare koffer met 3 Chanel no. 5 zeepjes kost EUR 40,00 en is te koop bij de officiële Chanel verkoopunten zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, Sephora, MOOI parfumerie en de Bijenkorf. Uiteraard vind je daar nog meer mooie en lekkere Chanel No. 5 producten, zoals ook de nieuwe flacon met eau de toilette.

Deel dit artikel
Back to top