Algemeen

Win-actie : Lee Stafford Poker Straight & Hair growth treatment

Lee Stafford is een Engelse kapper die een hele leuke, uitgebreide haarverzorgingslijn heeft, die vekrijgbaar is bij geselecteerde ETOS filialen. Je kent misschien de befaamde Dry Shampoo wel? Maar ook de Poker Straight lijn is echt de moeite waard! Sinds kort is er ook een ander, leuk & interessant nieuw product uitgekomen, de Hair Growth Treatment, voor haar dat nooit langer lijkt te worden dan een bepaalde lengte ---> dat is zo herkenbaar! Bij jullie ook? Goed nieuws....ik mag namelijk 5 leuke pakketjes met Lee Stafford producten weggeven! Kijk snel verder..... Heb je, net als ik, ook het idee dat je lange haar vanaf een bepaalde lengte niet meer zo snel groeit? Of dat je het nooit langer kan laten groeien omdat je op een gegeven moment dorre, droge haarpunten hebt? Deze klachten kreeg Lee Stafford vaak te horen van zijn klanten en besloot toen een verzorgingsproduct te ontwikkelen dat deze problemen aanpakt, de Hair Growth Treament (pot 200 ml EUR 9,49).

Lee: “Hair Growth Treatment will fertilize your follicles to maintain gorgeous conditioned growing hair. It’s like the earth. If the earth is not nourished you will never grow beautiful flowers!”
  • Effect: full potential hair - je haar bereikt haar maximale lengte zonder droog en dof te worden.
  • Pluspunt: zorgt ervoor dat je haarpunten minder snel afbreken.
  • Formule: het ProGrowth Complex heeft een kalmerende en hydraterende werking op je hoofdhuid waardoor de haargroei van binnenuit een boost krijgt.
  • Bonus: extra volume en sexy bouncy lokken!

Maar in het pakket vind je ook de bekende, Poker Straight Shampoo (fles 250 ml EUR 6,99) en de Poker Straight Shampoo (fles EUR 6,99), lees hieronder even wat de producten voor jouw haar kunnen doen! Poker Straight Shampoo Een shampoo die doet wat hij belooft! Maakt het haar stijl en zijdezacht. Voedt het haar, geeft glans en beschermt het tegen beschadiging van overmatige blootstelling aan de hitte van de föhn of de stijltang. Bevat Mega Quat (Polyqauternium-10) dat het haar stijl maakt , voedt en ervoor zorgt dat het makkelijk doorkambaar en goed in model te brengen is. Bevat het P2FiFTY COMPLEX™, een complex van vitamine E, een beschermende polymeer en extracten van de cactusbloem en van de olijfboom. Dit complex geeft optimale bescherming tegen warmte tot wel 250ºc! Poker Straight Conditioner Maakt stijl, geeft glans, maakt het haar zacht en beschermt het tegen de hitte van de föhn of de stijltang. De tweede stap naar glanzend stijl haar. Voedt het en bereidt het voor op de Poker Straight stylingproducten. Zorgt ervoor dat het haar makkelijk doorkambaar en in goed in model te brengen is. Geeft een prachtige glans! Cetrimonium chloride zorgt dat het haar niet statisch wordt. Bevat het P2FiFTY COMPLEX™, een complex van vitamine E, een beschermende polymeer en extracten van de cactusbloem en van de olijfboom. Dit complex geeft optimale bescherming tegen warmte tot wel 250ºc! Wat moet je doen om kans te maken op één van de vijf pakketten t.w.v. EUR 24,00 die we mogen weggeven van Lee Stafford?

  • laat een comment achter met daarin de reden waarom nu juist jij dit pakket zou moeten winnen? Loop je de hele dag rond met frizzy haar? Wil jouw haar ook niet langer groeien en wil je dat weleens veranderen? Zet het allemaal in een comment!
  • vergeet niet een correct email adres in te vullen en zorg dat jouw comment voor 13 december 2010 23.00 uur op de website staat!
  • wil je extra veel kans maken op een pakket? Volg mij dan op Twitter (@lushiousbabe) en zet jouw Twitternaam ook even in de comment of vul de link naar jouw Twitter in bij het vakje "website"!

Na 14 december zullen de winnaars van ons een mailtje krijgen, waarna de prijzen rechtstreeks door Lee Stafford zullen worden verstuurd naar de winnaars! Veel succes en doen jullie allemaal weer mee? Vergeet ook niet mee te doen met de China Glaze win-actie! Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top