Algemeen

I Love.......bij Parfumerie Douglas

Toen ik laatst een oproep op Twitter plaatste met de vraag waar jullie meer over wilden weten kwam de lekkere, zoete I love…lijn van Parfumerie Douglas meermaals naar voren. Logisch, want van de lieve, fruitige verpakkinkjes alleen al krijg je trek. Laat staan wanneer je ze open maakt! Ik testte voor jullie slechts een kleine greep uit de brede I love… collectie. Namelijk de Raspberry & Blackberry showersmoothie en de Strawberries & Milkshake lippenbalsem. Lezen jullie even verder? Laat ik beginnen bij de douchegel. Wanneer je de fles opent, komt je gelijk een zoete geur tegemoet. De fles is er trouwens één waar je u tegen zegt; er zit namelijk maarliefst 500 milliliter in! Ik vind de geur wel wat weg hebben van de strawberrylijn die te koop is bij The Body Shop. Mocht je dus fan zijn van de aardbeienproducten van The Body Shop, dan moet je zeker even een kijkje nemen bij Douglas. Het scheelt namelijk de helft in prijs! Dit is wat de fles zelf zegt over het product:

Super juicy and bursting with life; feel exhilarated, as my delicious aroma of freshly squeezed raspberries and succulent blackberries, infuse to create a flavour sensation so fruity, I could be one of your five-a-day!

De zoete geur deed mij inderdaad gelijk denken aan verse frambozen en bramen. Ik denk dat ze gelijk hebben in het feit dat het één van je five-a-day’s zou kunnen zijn, al is dat natuurlijk voor iedereen verschillend. Mij doet de zoete geur en de zachte structuur nu te veel denken aan de zomer. Ik ga in de winter liever voor een wat kruidiger geur. Dat neemt niet weg dat het een goed kerstcadeau is voor iedereen – want hé, het is tenslotte alweer bijna zomer! De lippenbalsem daarentegen zou ik het hele jaar door gebruiken. Lippenbalsems in deze categorie laten namelijk vaak een wat overheersende geur achter, die soms echt wel eens wat teveel van het goede kan zijn, maar dat is bij deze zeker niet het geval. Hij is verre van vet door de ‘milky’ structuur en laat toch een subtiele glans en een lief, roze kleurtje achter op je lippen. Die glans en kleur kun je natuurlijk opbouwen hoe je wilt, maar met een klein beetje volsta je al voor de verzorging van je lippen. Mocht je toch behoefte hebben aan een meer glossy effect, dan kan ik je geruststellen, want er is ook een lipgloss verkrijgbaar! Liefhebbers van het merk Philosophy zullen de verpakkingen wel herkennen, volgens mij zijn deze verpakkingen namelijk erg geïnspireerd door de verschillende Philosophy producten, al kun je de producten kwalitatief eigenlijk totaal niet met elkaar vergelijken. De girly douchegel – al maak je er volgens mij menig exotische man mee blij - is verkrijgbaar voor slechts EUR 5,95 voor de fles van 500 ml. De lippenbalsem, die wat mij betreft thuis hoort in ieders handtas, kost EUR 3,50. Je kunt de I Love....producten uitsluitend kopen bij de filialen vanParfumerie Douglas, er zijn verschillende geurlijnen die elk behoorlijk zoet en fruitig zijn. Neem zeker eens een kijkje als je bij Parfumerie Douglas bent, het zijn wel erg leuke kadootjes voor onder de kerstboom! Bijdrage van Gianna

Deel dit artikel
Back to top