Nieuws

Chanel Body Excellence, hydrateren en verstevigen

Chanel Body Excellence is een prachtige, luxe productlijn met producten die zorgen voor een zachte, soepele en stevige huid. In de collectie vind je ook een aantal anti-cellulite producten, maar ik wil jullie in dit product kennis laten maken met de laatste aanwinsten van deze productlijn. Het is de Lifting and firming bust gel en de Intense hydrating milk comfort and firmness, deze producten zorgen naast een goede hydratatie ook voor een verstevigend effect op de huid. Inmiddels gebruik ik beide producten al langere tijd en kan dus met zekerheid zeggen dat ze een goed resultaat afleveren. Lees even verder..... De Intense hydrating milk comfort and firmness is een hydraterende emulsie die de huid van het lichaam intens hydrateert en de veerkracht en comfort teruggeeft die het na verloop van tijd toch wel een beetje kwijt dreigt te raken. Toch is het niet direct een product dat je pas gebruikt als je wat ouder bent, want ook als je jonger bent kan de huid weleens wat veerkracht kwijt raken, zeker als je niet altijd even goed voor de huid hebt gezorgd. De Intense hydrating milk zorgt in 3 fasen voor een mooie huid :

  • 1. de huid wordt langdurig (24 uur) gehydrateerd door dat de werking tussen de cellen wordt geoptimaliseerd, hierdoor is de huid beter in staat het vocht vast te houden.
  • 2. door het elixer van Jasmin Royal was (een substantie die normaal bloemblaadjes beschermt tegen uitdroging)wordt de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf, versterkt en wordt uitdroging tegengegaan. De huid wordt direct gekalmeerd en voelt zacht aan.
  • 3. door de verstevigende actieve werkstof Purple Bengle PFA worden de collageenvezels aangepakt en wordt de huid direct intens verstevigd

De Intense hydrating milk is verpakt in een hele handige, vierkante witte kunstof pompflacon, misschien niet heel erg chique en opzienbarend, maar wel bijzonder praktisch en prachtig in zijn eenvoud. De milk is niet zo erg dun als de naam doet vermoeden, maar is wel erg prettig uit te smeren, waarbij het nog eens aan te raden is om een massage te geven aan de huid, waardoor het verstevigende effect alleen maar toeneemt. De geur van de milk is licht bloemig, denk aan lotusbloem, boerenjasmijn en hibiscus, de geur blijft subtiel aanwezig op de huid. Ik vind het een fijne, lichte bodylotion die de huid inderdaad kalmeert en hydrateert, de huid voelt na enkele weken gebruiken zeker steviger aan, al heb ik eerlijk gezegd geen last van een echt verslapte huid, desondanks hou ik erg van het gevoel dat de milk mij geeft na enkele weken gebruiken. Het is wat mij betreft zeker een aanrader! Een flacon van 200 ml kost EUR 62,00. Tja...en dan de Lifting and firming bust gel.....wie wat ouder is herkent het vast wel, de huid van de borsten en het decolleté is niet meer zo stevig als die was toen je heel jong was! Natuurlijk, dit product is ook geen wondermiddel, maar toch vind ik persoonlijk dat dit soort producten echt wel resultaat boeken, mits je het product ook wel iedere dag (of liever nog 2 keer per dag) gebruikt. Bedenk dan ook, dat vooral de massage die je (onbewust) toepast tijdens het aanbrengen ook erg belangrijk is om de huid te stimuleren, waardoor die weer steviger gaat aanvoelen en ogen! Volgens een onderzoek dat Chanel heeft gedaan onder 30 vrijwilligers zag 34 % na 4 weken gebruik dat hun borsten zichtbaar waren gelift, doordat de huid steviger is vond 21 % van de vrouwen dat de borsten er weer ronder en beter uitzagen. In de Bust gel vind je de exclusieve actieve werkstof Purple Bengle PFA, een werkstof die je in alle Body Excellence producten terugvind. Deze stof zorgt door de aanmaak van elastine en collageen voor een verstevigende werking van de huid. De Bust gel is een licht roze gel die een frisse tinteling geeft op de huid als je het aanbrengt. De huid wordt gehydrateerd, maar voelt absoluut niet vettig aan, wel voel je als het ware de huid strak trekken....als gebeurt dat gelukkig erg subtiel, ook de parfum van de bust gel is subtiel en ruikt licht naar fruit. Je kunt de Bust gel zowel ''s ochtends als ''s avonds gebruiken, iets waar ik altijd mijn best op doe, maar ''s ochtends vergeet ik het nog weleens! En het resultaat? Prachtige stevige borsten....en nee, er komt geen foto van! Een pompflacon Lifting and Firming Bust gel van 50 ml kost EUR 60,00, waarbij ik dan nog even wil aantekenen dat het product erg zuinig is in gebruik! Je hebt slechts een kleine hoeveelheid nodig om de borsten en decollleté in te smeren! De Body Excellence lijn bestaat naast deze twee producten uit de volgende producten:

  • Slimming Anti-cellulite gel EUR 100,00
  • Firming and refining serum EUR 68,00
  • Firming and revitalizing body spray EUR 62,50
  • Firming and rejuvenating cream EUR 80,50
  • Revitalizing smoothing scrub EUR 39,50
  • Nourishing and rejuvenating hand cream EUR 46,50

Je vind de Chanel Body Excellence producten bij de vaste Chanel verkooppunten zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL, de Bijenkorf, MOOI Parfumerie en Sephora. Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top