Algemeen

The Body Shop VIP Party - part 2

Woensdagavond 8 december 2010 gaat de geschiedenis in als één van de gezelligste avonden in de geschiedenis van Lushious Beauty! Zoals jullie al in dit artikel hebben kunnen lezen, werd er op die avond door The Body Shop een hele gezellige VIP party georganiseerd voor 20 gelukkige lezeressen van Lushious Beauty! In totaal waren er 40 lieve dames (en volgens mij 1 verdwaalde heer) aanwezig en zij zijn behoorlijk in de watten gelegd door de lieve medewerkers van The Body Shop in Rotterdam! Jullie hebben al een impressie gezien, maar hebben nog wat foto''s tegoed alsmede een kort verslagje van enkele aanwezigen, lees snel verder.... De foto''s in dit artikel zijn gemaakt door de lieve Pascalle van de fashion-blog Fashion-esque, een schat van een meid die ik al heel wat jaartjes ken en prachtige foto''s heeft gemaakt, dank je wel! Nemen jullie allemaal even een kijkje op haar blog? De VIP avond was er ook voor mij één om nooit te vergeten, het was zo ongeloofelijk leuk! Natuurlijk was de setting echt geweldig, kun je je voorstellen dat je een feestje viert in een winkel? Maar een feestje is geen feestje zonder leuke gasten, maar aan die voorwaarde was ook voldaan met de 20 leuke, enthousiaste lezeressen die de win-actie hadden gewonnen! Iedereen mocht een gast naar keuze meegenomen en ook dat waren stuk voor stuk lieverds die direct werden aangestoken door het enthousiasme van de medewerkers van The Body Shop. Natuurlijk was de grote aanjager Karim Sattar, de internationale make-up artiest van the Body Shop, met hem verdubbeld de feestvreugde direct! Ik vond het zelf erg leuk om weer enkele van mijn lezeressen te zien en te spreken, al lukte dat volgens mij niet bij iedereen, maar desondanks wil ik iedereen alsnog bedanken dat ze de moeite hadden genomen om af te reizen naar Rotterdam en dit feestje met ons mee te vieren, door jullie enthousiasme is het de mooie avond geworden die wij voor ogen hadden! Echt geweldig! Nancy :

Voor een make-up leek als ik, was ik erg blij met de uitnodiging om mee te gaan naar de Body shop, waar ik zelfs een make over kreeg. Ik was blij verrast met het resultaat, Complimenten aan Karim hij is niet alleen heel goed met make-up , hij is ook nog eens een keer erg grappig. Ik heb een ontzettend leuke avond gehad, gezellige vrouwen ontmoet, veel complimenten gekregen over mijn make over en een leuke goody bag gekregen. Bij deze wil ik Debbie en Wendy bedanken maar ook het personeel van The Body shop voor de goede zorgen.
Milou:
Dat ik uitgekozen werd om op de VIP party van The Body Shop & Lushious Beauty te komen, was echt een leuke verrassing! Nooit verwacht dat ik uitgekozen zou worden. Zo zie je maar : gewoon meedoen met winacties! Woensdagavond 8 december 2010 is een avond om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Lekkere cupcakes met feestelijke prosecco en het team van The Body Shop stonden al op ons te wachten toen we binnenkwamen. Het eerste uur werd ingevuld met makeovers van 3 meiden door Karim Sattar. Iedereen heeft veel leuke, handige en mooie tips en trucjes kunnen leren. Na dit uur had Karim werkelijk voor iedereen tijd om even te kletsen en de make up te doen. Karim is echt een schatje, iedereen was helemaal gecharmeerd van zijn lieve complimentjes en zijn spontaniteit. Natuurlijk ook even staan kletsen met Debbie, Wendy en Gianna. Wat leuk om ze eens in het echt te ontmoeten! Ik heb zelfs met Gianna een stap afspraak gemaakt aangezien we bijna bij elkaar om de hoek wonen. :) Tijdens "Power Hour" heb ik nog fijne makeupjes kunnen scoren voor een mooi prijsje (Op advies van Karim). Het was tof om alle lieve meiden die aanwezig waren te ontmoeten, je kan dan echt lekker over makeup praten en iedereen weet waar je het over hebt, haha. Ik voelde me helemaal thuis! Aan het einde nog een super goodiebag met mooie spulletjes waar ik echt blij mee ben! Kortom, een super avond. Een om nooit meer te vergeten! Bedankt Debbie, Wendy, Gianna, The Body Shop en Karim Sattar!!
Marionne:
Na dagen van twittervoorpret (er waren een aantal dames behoorlijk zenuwachtig ;-) was het eindelijk zover. Lurique (@Pepperissa) en ik (@MarionneB) waren vanuit Arnhem afgereisd om bij de VIP avond te kunnen zijn, en als je dan zo’n tripje onderneemt dan ga je natuurlijk vooraf ook even fijn beautyshoppen in Rotterdam. Dus nadat we Lush, Sephora, en in de Bijenkorf de Skins, Bobbi Brown, Mac counters eens hadden geplunderd (grapje hoor) waren we al goed opgewarmd voor het VIP beauty event van de Body Shop. Wát een gezellige ontvangst door de dames van de Body Shop, de rode loper was voor ons uitgerold, en paparazzi liepen af en aan om ons op de gevoelige plaat vast te leggen. En om ons helemaal in de VIP stemming te brengen was er natuurlijk behalve heerlijke lekkernijen zoals cupcakes, koekjes ook nog een glaasje prosecco. Geweldig om Debbie en Wendy eindelijk eens in het echt te ontmoeten, wat een lieve meiden. En ook erg leuk om een aantal tweeps een keer in het echt te zien. Allemaal kindred souls, gek op beauty. En wat betreft Karim Satar, wat is dat een podiumbeest zeg. Hij heeft echt passie voor zijn vak, maar daarnaast ook nog een enorm charisma en gevoel voor humor. Hij heeft 3 meiden prachtig opgemaakt, en ik vond het heel erg leuk om zijn ‘signature’ foefje een keer life te zien: het gebruik van one-two-three drops of eyeliner om dit uit te smudgen met oogschaduw voor een intense smokey eye… dat ga ik zeker een keertje thuis proberen. Volgen jullie Karim al op Facebook? Als klapper van de avond was de Power hour, waar we met 20% korting ook nog eens make-up mochten inslaan, en de meiden van de Body Shop stonden klaar om al onze beautyvragen te beantwoorden. En na de trekking van de Make a wish boom werden nog eens 2 dames extra verwend met een Body Shop product. Wij gingen ook zeker niet met lege handen naar huis, want na afloop kregen we ook nog een hele leuke en goed gevulde goodiebag naar huis, met een bodybutter, brush on radiance (highlighter parels), DeoDry, en nog allerlei leuke samples, teveel om op te noemen. Debbie, Wendy, Karim en de dames van de Body Shop Rotterdam: wij hebben genoten, superbedankt, en we hopen nog veel vaker dit soort leuke Lushiousbeauty events mee te mogen maken.
Wendy:
Enorm leuk om als Lushious Beauty team allemaal enorm leuke, lieve en enthousiaste lezeressen te ontmoeten! Vanaf het moment dat de eerste dame binnen stapte tot aan het moment dat ik zelf het gezellige pand van The Body shop in Rotterdam weer verliet heb ik genoten. Genoten van Karim, de lieve Body Shop ladies en natuurlijk de leuke gesprekken en die ik met jullie heb kunnen voeren. Helaas heb ik niet iedereen kunnen spreken, maar als jullie nu gewoon beloven dat je er de volgende LB VIP avond gewoon weer bij bent dan komt dat vast helemaal goed!

Zoals je hebt kunnen lezen vonden deze dames het in elk geval zeer geslaagd, maar van de overige feestgangers heb ik enthousiaste mailtjes, comments en tweets gekregen, erg leuk! En mede door de leuke en enthousiaste reactie''s kan ik jullie nu alvast zeggen dat er volgend jaar zeker een vervolg gaat komen op deze VIP Party, waar & wanneer......ja, dat is nog even geheim! En vergeet natuurlijk niet om ook even het eerste artikel over de VIP party te bekijken, daar staan nog zulke leuke foto''s op!

Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top