Blogs & Editorial

Sunday question : kerstvakantie....wat gaan jullie doen?

Is het bij jullie ook zo wit als hier? Er ligt momenteel hier in mijn omgeving wel zo''n 20 tot 30 centimeter sneeuw....al geloof ik dat dit niet in heel Nederland het geval is. Wij zijn dus lekker ingesneeuwd! Maar goed, het is zondag dus is dat helemaal niet zo erg. Daarnaast is voor mij de kerstvakantie al gedeeltelijk begonnen, dochter Bo heeft al vakantie en ook ik heb 3 weken lang geen afspraken buitenshuis. Sem moet nog wel een weekje naar school, maar de school is 100 meter van huis, dus dat is ook geen probleem. Maar goed, wat gaan we nu eigenlijk doen met al die vrije tijd? En wat gaan jullie doen? Ik neem aan dat iedereen gezellig kerstfeest gaat vieren en natuurlijk ook gaat genieten van oud & nieuw, maar dan blijft er nog heel wat tijd over. Misschien hebben jullie nog leuke tips over wat je kunt gaan doen in de kerstvakantie? Zeker als het weer het niet echt toelaat om veel op pad te gaan, moet je toch thuis ook wel het een en ander te doen hebben. Dt is wat ik ga doen op beautygebied/werk voor Lushious Beauty:

  • filmpjes maken....veel filmpjes maken, want dat heb ik al veel te lang niet gedaan! Ik heb nog een aantal tutorials, review/swatch filmpjes en vlogjes in de planning staan. Mochten jullie tips hebben of leuke verzoekjes voor filmpjes, laat het dan zeker weten!
  • artikelen schrijven, maar dat gaat natuurlijk altijd door, ook in de vakantie!
  • mijn stapels persberichten uitzoeken, weggooien wat niet interessant is, de rest sorteren op alfabet
  • de beauty closet van Lushious Beauty uitzoeken, kijken wat er bewaard moet worden voor artikelen en te rest in de doos "weg te geven" doen (helaas, niet voor lezers omdat het allemaal producten zijn die al getest/geswatched zijn)
  • mijn kantoor op zolder verder inrichten met hopelijk nog wat nieuws meubels & kasten
  • toch nog wat shoppen, want ik wil de MAC Cham Pale collectie toch wel erg graag hebben, vanaf 31 december 2010 in de winkels
  • een gezellige lunchmeet met Wendy & Gianna houden net na oud & nieuw, zo luiden we het jaar goed in

En nu jullie! Het is natuurlijk altijd leuk om heerlijk op de bank met de laptop op schoot (beauty) blogs te lezen of filmpjes te bekijken, je kunt hier op Lushious Beauty altijd makkelijk oude berichten terugvinden d.m.v. de zoekfunctie. En natuurlijk weten jullie ons YouTube kanaal ook te vinden! Maar wat dacht je van een heerlijke beauty dag (samen met vriendinnen bijvoorbeeld), verwen jezelf de hele dag door eerst uitgebreid te douchen/badderen, neem een maskertje, zorg eens extra voor jou voeten door een voetenbadje en een mooie lak op de nagels, natuurlijk doe je dat ook voor jouw handen! Oefen of experimenteer eens met make-up, trek er gewoon een hele dag voor uit en ga lekker aan de slag! Zet een spiegel naast de laptop en ga lekker tutorials van YouTube nadoen! Of hebben jullie zelf ook nog tips? Mogen zowel tips voor ons zijn (voor leuke artikelen of filmpjes) of tips voor elkaar, deel ze met ons! Fijne zondag allemaal! Enne....niet vergeten hoor, vandaag en morgen geef ik via Twitter nog 2 Estée Lauder Sensuous sets weg, volg mij op Twitter en je hoort via Twitter vanzelf wat je moet doen!

Deel dit artikel
Back to top